Playstation 3 İçin oyun önerisi

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Başkan öyle diyorsunda adamın parası yetcekmi :) .
Konuda hangi oyununun olduğunu belirtmemis, ayrıca ps3 icin gta5 ve pes14'ü 2. el arkadasım 130tl'ye almıstı, yani o fiyata bukabilir. Tabi zaten gta 5i varmıs..
Harbi sevindim bari like at :) .
Eyw bunada isterim :) .
@BurakcanAkpolat Sadece beğeni kasmak icin gereksiz mesajlar atmayın. "İşine yaradıysa ne mutlu bana." adam bunu yazıyor, baktı like alıyor gereksiz 2 post daha atıyor.
@33 haklısın :o @xUmutAuthors

Son düzenleme:

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konuda hangi oyununun olduğunu belirtmemis, ayrıca ps3 icin gta5 ve pes14'ü 2. el arkadasım 130tl'ye almıstı, yani o fiyata bukabilir. Tabi zaten gta 5i varmıs..

@BurakcanAkpolat Sadece beğeni kasmak icin gereksiz mesajlar atmayın. "İşine yaradıysa ne mutlu bana." adam bunu yazıyor, baktı like alıyor gereksiz 2 post daha atıyor.
Benim burda ne işim var? Genel moderatörlere bildir :p

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim burda ne işim var? Genel moderatörlere bildir :p
Konuma geldiğin için mutlu oldum :D

@33 haklısın :o @xUmutAuthors
Eyvalla Moderatör geldi buraya ^^ Bu arada Uncharted Ve İnfamous aldım fazla oyun yoktu öneren herkeze teşekkürler.