- En iyi cevaplar
- 0
90 liranın üstünde o ;_; yoksa harika oyun en iyi ps3 oyunu denebilir. Uncharted öneriyorum hala ben ;_;Parna kıy ve The Last Of Us al, pişman olmayacaksın.
90 liranın üstünde o ;_; yoksa harika oyun en iyi ps3 oyunu denebilir. Uncharted öneriyorum hala ben ;_;Parna kıy ve The Last Of Us al, pişman olmayacaksın.
Konuda hangi oyununun olduğunu belirtmemis, ayrıca ps3 icin gta5 ve pes14'ü 2. el arkadasım 130tl'ye almıstı, yani o fiyata bukabilir. Tabi zaten gta 5i varmıs..Başkan öyle diyorsunda adamın parası yetcekmi.
Harbi sevindim bari like at.
@BurakcanAkpolat Sadece beğeni kasmak icin gereksiz mesajlar atmayın. "İşine yaradıysa ne mutlu bana." adam bunu yazıyor, baktı like alıyor gereksiz 2 post daha atıyor.Eyw bunada isterim.
Benim burda ne işim var? Genel moderatörlere bildirKonuda hangi oyununun olduğunu belirtmemis, ayrıca ps3 icin gta5 ve pes14'ü 2. el arkadasım 130tl'ye almıstı, yani o fiyata bukabilir. Tabi zaten gta 5i varmıs..
@BurakcanAkpolat Sadece beğeni kasmak icin gereksiz mesajlar atmayın. "İşine yaradıysa ne mutlu bana." adam bunu yazıyor, baktı like alıyor gereksiz 2 post daha atıyor.
Konuma geldiğin için mutlu oldumBenim burda ne işim var? Genel moderatörlere bildir![]()
Eyvalla Moderatör geldi buraya ^^ Bu arada Uncharted Ve İnfamous aldım fazla oyun yoktu öneren herkeze teşekkürler.Konuda hangi oyununun olduğunu belirtmemis, ayrıca ps3 icin gta5 ve pes14'ü 2. el arkadasım 130tl'ye almıstı, yani o fiyata bukabilir. Tabi zaten gta 5i varmıs..
@BurakcanAkpolat Sadece beğeni kasmak icin gereksiz mesajlar atmayın. "İşine yaradıysa ne mutlu bana." adam bunu yazıyor, baktı like alıyor gereksiz 2 post daha atıyor.
@33 haklısın@xUmutAuthors
Pişman olmazsınKonuma geldiğin için mutlu oldum
Eyvalla Moderatör geldi buraya ^^ Bu arada Uncharted Ve İnfamous aldım fazla oyun yoktu öneren herkeze teşekkürler.
2 saat oynadım ikisinide gayet güzel oyunlar ikisininde 2. oyununda nbaşladım uncharted 3 ps3 için varsa onuda alıcamPişman olmazsın
var türkçe dublajlı hemde2 saat oynadım ikisinide gayet güzel oyunlar ikisininde 2. oyununda nbaşladım uncharted 3 ps3 için varsa onuda alıcam
Cd Kutusu bile türkçevar türkçe dublajlı hemde
Kutuyu Türkçe yapıyorlar Fifa 15'inde kutusu Türkçeydi ama oyun İngilizce.Cd Kutusu bile türkçe![]()
ahahahKutuyu Türkçe yapıyorlar Fifa 15'inde kutusu Türkçeydi ama oyun İngilizce.