TRCollapse
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
teknik seviyosanız 15tatilde açıyorum arkadaşlarla oynamalık serverAgacım modlu sw bulduk diyoruz arkadaşlarımın hepsine attım 10 5 kişi gircektik server kapanmış işe bak ya
Lütfen serveri tekrar aç
iyi çok ii <3teknik seviyosanız 15tatilde açıyorum arkadaşlarla oynamalık server
Açmasın hayla?teknik seviyosanız 15tatilde açıyorum arkadaşlarla oynamalık server
arkilerlre co-op oyunlara sardık bu aralar istiyosan senin için açarım ama uzak masaüstü varAçmasın hayla?
Aç Hadi aç kardeş tekkit açarkilerlre co-op oyunlara sardık bu aralar istiyosan senin için açarım ama uzak masaüstü var
technic paketleri genellikle hatalı oluyor eminmisin ?Aç Hadi aç kardeş tekkit aç![]()
bir kaç modu topla oldu bitti gibi bir şeytechnic paketleri genellikle hatalı oluyor eminmisin ?
[technic launcherdeki]
kendi mod paketim var zaten .d fakat biraz eski sürümde kaldı mod'lar ve paketin açılması 2 yıl sürüyor onu birazcık update etmem lazım ve üşeniyorum .dKendi Mocpackini yap ?
bir kaç modu topla oldu bitti gibi bir şeyAnimeli bişiler yaparsın
![]()
WOwkendi mod paketim var zaten .d fakat biraz eski sürümde kaldı mod'lar ve paketin açılması 2 yıl sürüyor onu birazcık update etmem lazım ve üşeniyorum .d
https://forum.gamer.com.tr/konu/mod...-ve-uezeri-indirme-3-teknik-fps-dostu.282791/
1.900 görüntülenme olmuş![]()