Medieval Ev Çalışmalarım

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar medieval ev üzerine çalışma yapıyorum ( öğrenme maksatlı ). Yaptığım ve hoşuma giden 2 tane ev buyurun. Ne gibi ayrıntı ekleyebilirim söylerseniz sevinirim.
Ortadaki, böyle duyuru panoları olur ya onlardan işte. (resim az ise 1-2 tane daha ekleyebilirim )

Doku Paketsiz Hali ( Yan kısıma bi ev daha yaptım ama içime sinmedi kaldırıcam gibi o evi )

Son düzenleme:

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Sol çatıyı ele alırsak çatıyın ortası aşağı doğru eğimliymiş gibi gösterebiliriz onu yapmak için ise çatıyın sağ ve sol tahta blokların olduğu yeri yükseltebiliriz.ne kadar anlatabildim bilemedim.

Bu resimdeki evin çatısı gibi demek istedim.
Not: Fotoğraf Alıntıdır.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sol çatıyı ele alırsak çatıyın ortası aşağı doğru eğimliymiş gibi gösterebiliriz onu yapmak için ise çatıyın sağ ve sol tahta blokların olduğu yeri yükseltebiliriz.ne kadar anlatabildim bilemedim.

Dediğini anladıydım yine de foto bulduğun için saol :D düzeltip resmi tekrar yüklüyorum

Resmi Değiştirdim Tekrar Bi Bak ortası gözüme boş gözüktü diye öyle bi çıkıntı ekledim

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Dediğini anladıydım yine de foto bulduğun için saol :D düzeltip resmi tekrar yüklüyorum

Resmi Değiştirdim Tekrar Bi Bak ortası gözüme boş gözüktü diye öyle bi çıkıntı ekledim
Sen çatıyın sadece üst kısmına öyle eğim eklemişsin bak orda tam olarak yapmadığın 4 katman var onlara da eğim yap.Anlatamadıysam resmi paintle işaretleyip göstereyim :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen çatıyın sadece üst kısmına öyle eğim eklemişsin bak orda tam olarak yapmadığın 4 katman var onlara da eğim yap.Anlatamadıysam resmi paintle işaretleyip göstereyim :D
Yani anladığım kadarı ile çatıya eğiklik ver üst kısma değil dedin ? bu arada özele gel ordan konuşalım :) yaa bende fotolar geç yükleniyor sanırsam :D

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Yani anladığım kadarı ile çatıya eğiklik ver üst kısma değil dedin ? bu arada özele gel ordan konuşalım :) yaa bende fotolar geç yükleniyor sanırsam :D
Yok geç yüklenmiyor ben mesajı yazıyorum sonra sebepsizce neyi düşündüğümü bilmeden bi duraksıyorum sonra koyuyorum resmi. :D

LySoon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Foto benim eski buildim ahh aradan cok fark gec

foto bnm eski halimden :) gormek mutlu etti