Katılıyorum sanaNe kadar sacma bi fikir oldugunun umarim sende farkindasindir
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Var Boyle Bir Skript Yazildi Hatta XKBM ye C Ekledi Forum O Skripti KaldirdiBenim Bildiğim Kadarıyla Böyle Bi Skript Şuana Kadar Yazan Yok Ama Varsada İyi Olur Sunucum İçin
Not:Aksi Takdirde Baskı Yapıpta Oyuncunun MC(Minecraft)'ına Çalışmayabilir.Bu Skript Varsa Yinede O Kadar Fazla Kullanma'nı Tavsiye Etmem.
Serveri Baya Yorar Çünkü Bir Chesti Dolduruyor Ve Çökertiyor Axitr İse Serveriin ÇökerCrash Vermemin Sebebi Hacklerler Banlaninca skypeden Soverler Banlamazsan Adami sovdurturler beNDE Hackerlere Surekli Crash Atarim :')
Hacker ile cheater farkini anlasak artikCrash Vermemin Sebebi Hacklerler Banlaninca skypeden Soverler Banlamazsan Adami sovdurturler beNDE Hackerlere Surekli Crash Atarim :')
options:
Perm: boom.crash
PermissionMsg: Seni gidi cakal :d
command /crash [<player>]:
trigger:
player has permission "{@Perm}":
arg isn't set:
message "Adios Amigos !!"
message "İ"
else:
message "{@PermissionMsg}"
Ben halay çekme skriptini vermiştim senin crash skriptini vermen iyi oldu bak şimdi.Kod:options: Perm: boom.crash PermissionMsg: Seni gidi cakal :d command /crash [<player>]: trigger: player has permission "{@Perm}": arg isn't set: message "Adios Amigos !!" message "İ" else: message "{@PermissionMsg}"
not: Denenmedi %99 Çalışır çünkü @PandaBey 'in linkini değiştirerek yaptım
Dipnot(hani dipte olan varya):anticrash plugini varsa çalışmayabilir