Forum İmzası & İfadeler

Forum İmzası ve Yeni İfadeler Eklenmeli mi?

• Evet, eklenirse güzel olur. Foruma renk katar.

Kullanılan: 8 88.9%
  • Fikrim yok.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır, eklenirse hiç güzel olmaz.

Kullanılan: 1 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar foruma forum imzası eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence güzel olur. Ayrıca şahsen yeni ifadeler eklenmesini istiyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Forum imzası sanırım bir ara eklendi ve kullanıcılar saçma sapan imzalar koyduğu için kaldırıldı.
İfadeler steve ifadeleri hoş olur.
Ama imza geri getirilirse çok efsane olur.
Bence imzaya Twitter gibi sınır verilmeli :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben eklensin derim ama aşırı büyük olmasın adam bi resim koyuyo sayfa bitiyo hopp diğer sayfaya :D adamın 2 yorum 1 sayfa edio :D

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Başkan bence eklenmesine gerek yoktur eklenirsede ona göre bir boyut olması lazım ve en gerekli olan şü ücretsiz minecraft üyeliğine sahip olmak istermisin , yazan kaldırmalılar .

@Hsbas @BurakcanAkpolat

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Yeni tasarım çok güzel gelmişti.Herkes heyecanlıydı.İmza falan gelmişti ama gruplar gitmişti.Bazı kişiler grupların tekrar açılması için konular açtı,yetkililere mesaj attı ve her defasında "Yakında" dediler...İmzamız var en azından diyorduk onuda saçma sapan kullanan kişiler yüzünden kaldırıldı.Yani forum yine aynı eski tasarımdaki haline döndü...
Gruplar şu an hala var.
Grup sohbetleri?

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni tasarım çok güzel gelmişti.Herkes heyecanlıydı.İmza falan gelmişti ama gruplar gitmişti.Bazı kişiler grupların tekrar açılması için konular açtı,yetkililere mesaj attı ve her defasında "Yakında" dediler...İmzamız var en azından diyorduk onuda saçma sapan kullanan kişiler yüzünden kaldırıldı.Yani forum yine aynı eski tasarımdaki haline döndü...

Grup sohbetleri?
Onun hakkında bilgim yok.