Frozen Skywars | << Majoras >>

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba !
Daha önceden yaptığım kar veya noel temalı skywars haritasını sizinle paylaşmak istiyorum.
Hertürlü eleştiriğe açığım ne iyi ne kötü hepsini yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Eğer kötü olan bir şey görürseniz nasıl daha güzel olacağını da belirtmenizi isterim.
Gelelim Görsellere; Fotoğrafçılık da uğraşamayıp da f2 ile fotoğraf çektiğim için kusura bakmayın.

Değerli zamanınızı konuma ayırıp baktığınız için teşekkür ederim.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağaçları beğenmedim , yün kullandığın için pek tatlı gelmedi :) bunlar haricinde bu terraforum una bakıyorum aşırı basit :)

Dip Not ; *Yünleri sevmiyorum ( Müşteri Kullan derse ) orası ayrı kullanıyorum. :)
Edit ; Ellerine sağlık inşALLAH daha iyi yerlere gelirsin.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Ağaçları beğenmedim , yün kullandığın için pek tatlı gelmedi :) bunlar haricinde bu terraforum una bakıyorum aşırı basit :)

Dip Not ; *Yünleri sevmiyorum ( Müşteri Kullan derse ) orası ayrı kullanıyorum. :)
Edit ; Ellerine sağlık inşALLAH daha iyi yerlere gelirsin.
Yorumun için teşekkür ederim, oraya küçük olarak anca böyle bir ağaç yapabildim yada bunu uygun gördüm.terraformu nasıl basit olmayan bir hal yapabilirim tavsiyeler verirsen sevinirim oysa ki uyumlu bloklar koyup karmaşık bir yapı yani basit olmayan bir yapı yapmaya çalışmıştım.
Dipnot:İyi yerlere gelme gibi bir amacım yok :)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sade minnak basit yapının özeti gibi bir şey pek yapı yapılmamış sadece adalar üzerine ağaç ve şekerler

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Normal bir mimariye göre sade bir görüntüsü var ancak diğer Skyblock maplarına oranla ortalamanın üstünde, daha da geliştirebilirsin.