Yani tek bildiğim şey. Camera Studio MOD, /Cam p, /Cam Start, /Cam Stop, /Cam clear. Bitti2.çalışmaya göre iyi olmuş bence
ama sanırım bu işte yenisin
Doğru.Cinematic'den çıkartılan sonuçlar;
-Sunucunun lobisi var
-Lobi sarı ve kahverengi tonlarında
-Arkadaki müzik video'nun %50 si.
Hiçbir bilgim yok. Ben sadece Cinematic çektim. Haritayı yapanı, yaptıranı vs. bilmiyorum. Sadece bu sunucu da bir Yaman'ın olduğunu biliyorum o kadarBu mao Xematic e ait degilmiydi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten Xematic tarafından yapıldıBu mao Xematic e ait degilmiydi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eheheh küçük bir lobide 10 Saniyelik Cinematic çekmek istemedim, müziğe uyarladım vs. ve ne alaka Shaders felan, birde 60 FPS olmadığını nerden biliyorsunuz (Şu video 60FPS HD'sinden bahsetmiyorsanız soruyorum hala bu soruyu)Cinematiclerde videonun 60fpsli ve shaderli olması gerekiyor. Eğer bunların 2 si yoksa, cinematic o kadar başarılı olmaz. Bu arada cinematic yavaş olmuş. Hızlı bir şekilde her yeri gösterebilirdin![]()
Teşekkürler.Çok Güzel Olmuş![]()
Ben grafiğe çok takan biriyim. Videodaki grafikte video kasıyor gibi görünüyordu. 60FPS değil sandım :|Eheheh küçük bir lobide 10 Saniyelik Cinematic çekmek istemedim, müziğe uyarladım vs. ve ne alaka Shaders felan, birde 60 FPS olmadığını nerden biliyorsunuz (Şu video 60FPS HD'sinden bahsetmiyorsanız soruyorum hala bu soruyu)![]()
Benim Bandicam'dan Allah razı olsun. Ufacık düzeltme yapmasaydım ilk SoNSteve çekimimde ki videomu görmen lazım dı, sanarsın 3-5 FPS Alıyorum o benden kaynaklanan bir şey değil ve en yakın zaman da düzeltmeye çalışacağım. Birde sana özelden bir video attım, o videodan sonra "Helal olsun güzel yapmışsın sen." diyeceksinBen grafiğe çok takan biriyim. Videodaki grafikte video kasıyor gibi görünüyordu. 60FPS değil sandım :|
Ben Open Broadcaster kullanıyorum. Hiçbir şey ayarlamadan kaliteli bir video oluyor. Nasıl yapıldığını bilmiyorum o yüzden :/Benim Bandicam'dan Allah razı olsun. Ufacık düzeltme yapmasaydım ilk SoNSteve çekimimde ki videomu görmen lazım dı, sanarsın 3-5 FPS Alıyorum o benden kaynaklanan bir şey değil ve en yakın zaman da düzeltmeye çalışacağım. Birde sana özelden bir video attım, o videodan sonra "Helal olsun güzel yapmışsın sen." diyeceksin
@BraveHero attım videoyu özelden ve bir sorum olacak 60 FPS eğer video şeysinden bahsediyorsan biliyor musun nasıl yapılıyor? Eğer Minecraft'taki oyun FPS'sinden bahsediyorsan onu halledicem sıkıntı etme. Bandicamdan kaynaklanan bir sorun düzelteceğim onu.