Hurtworld Oynayan Var mı?

YukarıBakanTost

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar Rust'a benzeyen bir oyun olan Hurtworld'u oynayan var mı diye sormak istedim.Yakında indirip oynamayı düşünüyorum.
Konu yanlış yerde ise değiştiririm.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Grafikleri mantığı vb. çok kötü, sanırım Togi'den gördün.Fakat leş gibi.İndirmedim ama videoda öyle.Geliştirilene kadar almanı önermem.
Rusta devam bu akşam wipe :)

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun yerine oyunun görselleriyle birlikte bir tanıtım konusu hazırlasaydın daha fazla ilgi çekebilirdi :)

YukarıBakanTost

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bunun yerine oyunun görselleriyle birlikte bir tanıtım videosu hazırlasaydın daha fazla ilgi çekebilirdi :)
Oyunu almayı düşünüyorum.Siz biliyorsanız nasıl bir oyun merak ettim.Bide özele gel bir şey diyeceğim

Grafikleri mantığı vb. çok kötü, sanırım Togi'den gördün.Fakat leş gibi.İndirmedim ama videoda öyle.Geliştirilene kadar almanı önermem.
Rusta devam bu akşam wipe :)
Rust'un crafting sistemi bana uygun gelmedi +Hurtworld türkçe olarak çıktı

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyunu almayı düşünüyorum.Siz biliyorsanız nasıl bir oyun merak ettim.Bide özele gel bir şey diyeceğim

Rust'un crafting sistemi bana uygun gelmedi +Hurtworld türkçe olarak çıktı
Rust'ta şu an Türkçe.HurtWorld illa Türkçe çıktı diye onu almak zorunda değilsin.Rust'un Crafting sistemi neden uygun gelmedi onu anlayamadım.Tek tek craftlıyorsun ve belirli mantıklı süreler var.Ayrıca herkes istediğini yapamıyor plan parçası toplayıp onları birleştiyorsun, çıkan planları kalıcı olarak öğreniyorsun.

YukarıBakanTost

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Rust'ta şu an Türkçe.HurtWorld illa Türkçe çıktı diye onu almak zorunda değilsin.Rust'un Crafting sistemi neden uygun gelmedi onu anlayamadım.Tek tek craftlıyorsun ve belirli mantıklı süreler var.Ayrıca herkes istediğini yapamıyor plan parçası toplayıp onları birleştiyorsun, çıkan planları kalıcı olarak öğreniyorsun.
Son güncellemeden sonra her şey değişti. Yoksa güzeldi:(

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Son güncellemeden sonra her şey değişti. Yoksa güzeldi:(
Haklısın, ama oyun daha güzel oldu.Herkes istediğini yapamıyor, uğraşmak lazım.Tek tek odun toplama olayıda güzeldi 20 20 yaptılar, fakat üzülmeyelim çünkü her şeyin masrafıda arttı.Örneğin ağaçlarda 1+1+1 topluyordun Çekiç 20'ye yapılıyordu mesela.Ama şimdi 20+20+20 Çekiç 100'e yapılıyor.Her şeyi orantılı yaptılar.Ama ben kütüklerin geri gelmesini istiyorum, yerde kütükler vardı 7'şer 7'şer çıkıyordu.Yeni rusttada 100'er 100'er çıkabilir mesela..Çok efsaneydi Rust Legacy.Eski versiyonu oynamak istiyorsan oynayabilirsin şu an sunucuları açık.

YukarıBakanTost

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Haklısın, ama oyun daha güzel oldu.Herkes istediğini yapamıyor, uğraşmak lazım.Tek tek odun toplama olayıda güzeldi 20 20 yaptılar, fakat üzülmeyelim çünkü her şeyin masrafıda arttı.Örneğin ağaçlarda 1+1+1 topluyordun Çekiç 20'ye yapılıyordu mesela.Ama şimdi 20+20+20 Çekiç 100'e yapılıyor.Her şeyi orantılı yaptılar.Ama ben kütüklerin geri gelmesini istiyorum, yerde kütükler vardı 7'şer 7'şer çıkıyordu.Yeni rusttada 100'er 100'er çıkabilir mesela..Çok efsaneydi Rust Legacy.Eski versiyonu oynamak istiyorsan oynayabilirsin şu an sunucuları açık.
Biliyorum odun toplama işi zor eski sürümde ise bir az sanki karanlık

Biliyorum odun toplama işi zor eski sürümde ise bir az sanki karanlık
Yani koyu renk fazla