acill plugin sorunu!!!!!!!

Okarina1991

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dun bir mc server açtım ve geliştirdim amabazı pluginler(skyblock-groupmanager)çalışmıyor server sildim gine açtım başka surum yükledim olmadı bana yardım eder misiniz
!!!Bana nitrado filan server alın demeyin parasından değil serveri o kadar geliştirdim plugin filan yazdım!!!!

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
öncelikle merhaba "!!!Bana nitrado filan server alın demeyin parasından değil serveri o kadar geliştirdim plugin filan yazdım!!!!" bu cümlede plugin yazdım demişsiniz
doğrumu? peki ne plugini yazdım derken internetten indirip editlemek demek istediniz galiba doğrumu yoksa kendinizmi plugin yaptınız?

Okarina1991

Marangoz
En iyi cevaplar
0
öncelikle merhaba "!!!Bana nitrado filan server alın demeyin parasından değil serveri o kadar geliştirdim plugin filan yazdım!!!!" bu cümlede plugin yazdım demişsiniz
doğrumu? peki ne plugini yazdım derken internetten indirip editlemek demek istediniz galiba doğrumu yoksa kendinizmi plugin yaptınız?
internetten indirip plugin üzerinde çalıştım ve turkçeleştirdim

dc6638

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eger Kendin Dünya Atıysan Olmaz Söyleyim! plotworlds diye bir şey olması gerek onla yapabilirsin istersen internetten araştır

NOT:oWNER OLUŞTUR YOKSA

Son düzenleme: