SonTürk -> mc.AlphaNW.org a geçtik !

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
firestud5'e de güvenme derim. Zamanında beni kazıkladı, sıradaki sensin belki.

MiracEfendi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
DonluPatron Hoşşşş Yavaş Kardeşim... 2 adet vip satıp kaçmış demişsin 1 tane vip sattım ve kaçmadım siz attınız... parayı atayım dedim dava açıcam dediniz mapımı şu an izin vermediğim halde kullanıyorsunuz. Klasorleri ellemedim bile kendini üste çıkarma kardeşim... Sunucuda Bulunan Tüm Maplar Bana Ait 3 Gün İçerisinde Yeni Map Yapın Yada Mapın Ücretini Verin Yoksa Yasal işlem Başlatacağım... KOLAY GELSİN.

-Sunucu Güzel herkes Devam Etsin. K

Ekipde olmadığım sürece lütfen haritam kullanılmasın...

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
DonluPatron Hoşşşş Yavaş Kardeşim... 2 adet vip satıp kaçmış demişsin 1 tane vip sattım ve kaçmadım siz attınız... parayı atayım dedim dava açıcam dediniz mapımı şu an izin vermediğim halde kullanıyorsunuz. Klasorleri ellemedim bile kendini üste çıkarma kardeşim... Sunucuda Bulunan Tüm Maplar Bana Ait 3 Gün İçerisinde Yeni Map Yapın Yada Mapın Ücretini Verin Yoksa Yasal işlem Başlatacağım... KOLAY GELSİN.

-Sunucu Güzel herkes Devam Etsin. K

Ekipde olmadığım sürece lütfen haritam kullanılmasın...

Haritayı bizzat ben yaptım sende iki üç yeri editledin kanıttın varsa yasal işlemi buyur başlatabilirsin.2 adet vip sattın yalan yok ve hala ne yüzle gelip konuma mesaj atabiliyorsun . Lütfen konumu trolleme . Map konusunda da anlaşmıştık zaten hiçbir yasal işlem başlatamassın . Ama haberin olsun . Maalesef online sayımızın 15 e düşme sebebi sensin . Ama şunu da söyleyeyim sana ve firestud5 e güven olmazmış onu anladım.İnsan bir sorar skypeden vip satıyorum . Hatta ben oto mesaj olarak eklemiştim vip alımını DonluPatronda harici den alırsanız vipleriniz verilmez diye sen kaldırmışsın.+15 ile yoldayız hala ilerlemekteyiz.

MiracEfendi

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ulan Yalancı Herif! 2 adet vip sattın diyorsun kanıt göster hiçbir adet vip satmadım ücretli konu açdım onun parasıyla bir hub sunucuya ortak olacam sunucuda açmadım bir laf konuşunca 2 kere düşün yeğenim :). Map Bana Ait Olmasaydı Neden Bu Mapın Telif Hakkı Miracle_'ye ait'dir yazdık acaba. Ve ''Hatta ben oto mesaj olarak eklemiştim vip alımını DonluPatronda harici den alırsanız vipleriniz verilmez diye sen kaldırmışsın'' bu cümlene takıldım ulan üçkağıtcı ben senin 36 kişilik sunucunu napayım. vip satmadım. mesajda kaldırmadım. yiyorsa sunucuyu backup yap ve gör mesajda yokdu... bu arada vipbilgiye benim skypemi yazmışsın peki o neden?

İster isen sunucunun online sayısı 1 e düşsün umrumda değil.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Ulan Yalancı Herif! 2 adet vip sattın diyorsun kanıt göster hiçbir adet vip satmadım ücretli konu açdım onun parasıyla bir hub sunucuya ortak olacam sunucuda açmadım bir laf konuşunca 2 kere düşün yeğenim :). Map Bana Ait Olmasaydı Neden Bu Mapın Telif Hakkı Miracle_'ye ait'dir yazdık acaba. Ve ''Hatta ben oto mesaj olarak eklemiştim vip alımını DonluPatronda harici den alırsanız vipleriniz verilmez diye sen kaldırmışsın'' bu cümlene takıldım ulan üçkağıtcı ben senin 36 kişilik sunucunu napayım. vip satmadım. mesajda kaldırmadım. yiyorsa sunucuyu backup yap ve gör mesajda yokdu... bu arada vipbilgiye benim skypemi yazmışsın peki o neden?

İster isen sunucunun online sayısı 1 e düşsün umrumda değil.

Tamam ben vip alan arkadaşa ulaşacağım.Yalanı bakalım kim söylüyor. :)

+20 ila devam etmekteyiz vip çekilişi 30 kişide hemen katılın

Sunucu saat 22.25 de bile +20 ile devam etmekte Sunucu Aktiftir.

KuraPieee

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SonTurk Eski Sunucu Sahipleriyle Görüştüm Safa & Semih İzin Vermediklerini Söylediler ?