Batuhancuhaz
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar wgli alani kırınca bu cıkmasini nasil sağlarim.başka serverden aldim.
skript mi wordguard mi
Onu nasil türkceleştirecem skript mi wordguad yokworld gyard
worldguardla oluyor skritplede oluyodur belki ama %99 skritple olmuoOnu nasil türkceleştirecem skript mi wordguad yok
Config içinde. öyle yazilar yok şu an bakiyorum'daworldguardla oluyor skritplede oluyodur belki ama %99 skritple olmuo
başka serverden aldım diyosun biliyorum diyosun demekki bizimle kafa buluonConfig içinde. öyle yazilar yok şu an bakiyorum'da
Öyle demiyorum benimde serverimde yapicam nasil yapicam onu ariyorum skript yada plugin.ne dalga gecicembaşka serverden aldım diyosun biliyorum diyosun demekki bizimle kafa buluon
internette bolca world guard videosu var karşim hazırcı olmaÖyle demiyorum benimde serverimde yapicam nasil yapicam onu ariyorum skript yada plugin.ne dalga gecicem
on break:
if "%region at player%" contains "Spawn"
cancel event
send "&cBunu yapmak için iznin yok."
Allah allah arkadaşim diyorum ki sen benlen dalga mi geçiyorsun hazirci değilim. bak şimdi bende wordguard varinternette bolca world guard videosu var karşim hazırcı olma
Teşekkürler.Kod:on break: if "%region at player%" contains "Spawn" cancel event send "&cBunu yapmak için iznin yok."
sana pluginden anlıyommu dedim? hem HAZIRCISINAllah allah arkadaşim diyorum ki sen benlen dalga mi geçiyorsun hazirci değilim. bak şimdi bende wordguard var
Önceden You don't have permisson for this area cıkıyor
onu türkce yapmak sen pluginden felan anlamiyorsun. bana bidaha hazirci deme lütfen !
Teşekkürler.