Forumu Bırakıyorum

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fazla uzun yazamayacağım. Forumu bırakmam gerekiyor. Hem okul başlıyor hem de son zamanlarda çok tepki alıyorum. Post kasıyormuşum vs. vs. Kendinize iyi bakın. (Yaz tatilinde geri dönebilirim :))

Bu arada zorlarsanız 1 hafta içinde aylık mesaj bölümüne geçebilirsiniz :)

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu boardı neden bukadar cok kafaya takıyosun? Sürekli bunu dile getirmen sanki oraya geçmek istiyomusun izlenimi veriyor bana.
Herkes ona bakıp post kastığımı söylüyor. Ünlü olma çabalındaymışım vs. Daha fazla duramam artık yüzsüzlük yapıyorum gibi hissetmeye başladım. Skype' a süreklk giriyiyorum eklemek isteyen ekleyebilir PandaBey_

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Okullar açıldı diye forum gibi şeyleri bırakmayı hiç anlamadım. Hani en kötü ihtimal 6 da eve geldiğini ve 12 de yattığını var sayalım. Bir saat yemek yedin, dinlendin saat 7 odlu. 2 saat ders çalıştın 9 oldu. Diğer 3 saat sana kalıyor o vakitte ne yapıyorsun? Ha günde 5 saat ders çalışıyorsan ona bir şey diyemem hiç sağlıklı değil.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okullar açıldı diye forum gibi şeyleri bırakmayı hiç anlamadım. Hani en kötü ihtimal 6 da eve geldiğini ve 12 de yattığını var sayalım. Bir saat yemek yedin, dinlendin saat 7 odlu. 2 saat ders çalıştın 9 oldu. Diğer 3 saat sana kalıyor o vakitte ne yapıyorsun? Ha günde 5 saat ders çalışıyorsan ona bir şey diyemem hiç sağlıklı değil.
Ben foruma katildigimdan beri sadece yemek su ve tuvalet ithiyaclarimi goruyordum. 2 günde sadece forumda 2.5 gb internet harcadim. Okul bahane aslinda, bana karşı siper alan çok.:(

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 kelime yatılı okul geçerli bir sebep olabilir örneğin benim için