MrGorkemEfe
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
MCSG BATTLE GROUNDS PAKETİ !!!!
Herkeze Merhaba Size Bugun Battle Grounds Paketi Tanitacağim İlk Önce ByMasteTurk MCSG Paketinin ve + benim kendi paketimin yarisini ekledim Skriptte Veya Pakette Bulundurduğum Arkadaşlarima Teşekür Ederim !!!! Ve Şimdi Tanitim !!!
İlk Öncelikle Plugin Paketi Spigot 1.8 Uyumludur Tam Link !
Action Healt >> Vurdunuz Kisinin Canini GÖsterir Kalp Olarak
Anti Join Bot >> Bot Oyuncunun Girmesini Engeller
Auto Save >> Swyi Bozdunuz Gİtmemesini Önler BackUp gibi Veya Map Silinmesin Oyuncular Silinmemesini Önler
ChatColor >> Adindan Belli Menu Acilir Renkler Vardir Tikladinizda Sohbette O Rengi Yazar
ClearLag >> Lag Önler Az Olsa FPS Yükseltir Gereksiz İtemleri 5-10 Dakikada Otomatik Siler
Essentials >> Herşeyin Anasidir O Olmazza Plugin Olmaz Diyim
( Bana Göre ) Kit Nick Gibi Yani Birçok Özellikler Burdadir !!! ( adamsin essentials
)
FarmProcet >> Buğday Vb Üstünüzde Zipladiğinda Buğday YOk Olmaz Veya Gitmez
GroupManager >> Sizi Kurucu Yapan Donor Yapan Şeydir ( kısacasi Buda Pluginlerin Kiz Kardesi )
MotdManager >> Örnek : Deneme Server Version 1.8 Şeyi Yapan Odur
PingPlayer >> /ping yazinca kendi pinginizi yani laginizi ölcer /ping <oyuncunick> yazinca onun pingini gösterir
Random Disguise >> /d yazinca sizin isminizi ve skininizi değiştirir ( bu plugini ellemedim başka ad geçiyormu bilmiyorum bakaydim )
ScoreBoard >> Bilginizi Katilleri Falan Gösterir
Change Skin & Skin Restorer >> 1.8 De Crack Sw DE Alex Veya Steve Olursunuz Pre olur ise skinniz gözükür bu iki plugin server kırekli olsun skininizi gösterir ( %5 şansla göstermez %95 gösterir ) göstermeyen arkadaşlari bilmiyorum
Skript >> Hayal Gücü Gibi bir şey Örneğin Tam Çakmaği 4 kullanimlik yapar öldünüzde spector yapar gibi ( skyqrawy skfall extrask randomsk gibi pluginler skript'te yardimci olurlar onlar olmaz ise bazi şeyler calismaz )
SGPoints >> Bounty Pluginidir Adam Öldürdünüzde 5 Bounty Öldünüzde 5 Bount Gider :/
Kücük Şey
Herşeyi Değiştirebilirsiniz
/kit ile kitlere bakabilir
skript klasörüne girip skriptlere bakabilir siniz
İndirme Linki İse :
Unuttum Bir Kod Var Arkadaslar Kod İSe !!!! Skript Ten Ctrl+f Yaparak Cikan Bölüme equip player veya armour falan yazdinizda cikar ( sadece yemek eksik !!! )
Video !!!
Unuttum Birsey ( virus total )
Link iNŞ Budur
Herkeze Merhaba Size Bugun Battle Grounds Paketi Tanitacağim İlk Önce ByMasteTurk MCSG Paketinin ve + benim kendi paketimin yarisini ekledim Skriptte Veya Pakette Bulundurduğum Arkadaşlarima Teşekür Ederim !!!! Ve Şimdi Tanitim !!!
İlk Öncelikle Plugin Paketi Spigot 1.8 Uyumludur Tam Link !
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
! Paketteki Görüntüler !!!
Action Healt >> Vurdunuz Kisinin Canini GÖsterir Kalp Olarak
Anti Join Bot >> Bot Oyuncunun Girmesini Engeller
Auto Save >> Swyi Bozdunuz Gİtmemesini Önler BackUp gibi Veya Map Silinmesin Oyuncular Silinmemesini Önler
ChatColor >> Adindan Belli Menu Acilir Renkler Vardir Tikladinizda Sohbette O Rengi Yazar
ClearLag >> Lag Önler Az Olsa FPS Yükseltir Gereksiz İtemleri 5-10 Dakikada Otomatik Siler
Essentials >> Herşeyin Anasidir O Olmazza Plugin Olmaz Diyim
FarmProcet >> Buğday Vb Üstünüzde Zipladiğinda Buğday YOk Olmaz Veya Gitmez
GroupManager >> Sizi Kurucu Yapan Donor Yapan Şeydir ( kısacasi Buda Pluginlerin Kiz Kardesi )
MotdManager >> Örnek : Deneme Server Version 1.8 Şeyi Yapan Odur
PingPlayer >> /ping yazinca kendi pinginizi yani laginizi ölcer /ping <oyuncunick> yazinca onun pingini gösterir
Random Disguise >> /d yazinca sizin isminizi ve skininizi değiştirir ( bu plugini ellemedim başka ad geçiyormu bilmiyorum bakaydim )
ScoreBoard >> Bilginizi Katilleri Falan Gösterir
Change Skin & Skin Restorer >> 1.8 De Crack Sw DE Alex Veya Steve Olursunuz Pre olur ise skinniz gözükür bu iki plugin server kırekli olsun skininizi gösterir ( %5 şansla göstermez %95 gösterir ) göstermeyen arkadaşlari bilmiyorum
Skript >> Hayal Gücü Gibi bir şey Örneğin Tam Çakmaği 4 kullanimlik yapar öldünüzde spector yapar gibi ( skyqrawy skfall extrask randomsk gibi pluginler skript'te yardimci olurlar onlar olmaz ise bazi şeyler calismaz )
SGPoints >> Bounty Pluginidir Adam Öldürdünüzde 5 Bounty Öldünüzde 5 Bount Gider :/
Kücük Şey
Herşeyi Değiştirebilirsiniz
/kit ile kitlere bakabilir
skript klasörüne girip skriptlere bakabilir siniz
İndirme Linki İse :
Giriş yap veya üye ol.
Unuttum Bir Kod Var Arkadaslar Kod İSe !!!! Skript Ten Ctrl+f Yaparak Cikan Bölüme equip player veya armour falan yazdinizda cikar ( sadece yemek eksik !!! )
Kod:
on death of player:
wait 2.1 seconds
equip player with all iron armour
give 1 iron sword to player
give 1 bow to player
give 1 fishing rod to player
give 1 flint and steel to player
give 64 arrow to player
give 64 cooked porkchop to player
Video !!!
Unuttum Birsey ( virus total )
Link iNŞ Budur
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: