--SilverLead-- Aradığınız Eğlence 3 Yıllık Tecrübe --SilverLead--

HERROBEMRE

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

6 gb ramda lagsız bir faction keyfi ... Sloot'un 100 olması ve her
türlü fikirlere açık olunması bu sunucuyu eğlenceli kılıyor...
Kopyalanabilir ip adresimiz : SilverLead.Nitrado.Net

Deneyimli Adminler İşini iyi bilen Moderatörler Başarılı builderler ve
Bilgili rehberleri sayesinde güzel bir oynayış kılıyor

Bolca event oluyor ve Adminlerimiz skype aracılığıyla sizlere event haberleri göndermekten çekinmiyor
Hile tespiti yaptığınız oyuncuların ss'sini alarak:
☪ FlareNW-Turkish ▬▬Administrator▬▬ Adlı skype adresine attığınız takdirde o kişi sunucudan atılıyor.

Sıkça sorulan sorular:
Server kaç yıllık ?
Serverimiz 3 yıldır size hizmet veriyor :D
Alım var mı ?
Alımlarımız
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinden yapılıyor

Sizinde kafanızda deli sorular varsa sormaktan çekinmeyin..
--Kurucular--

Hamza117
Berk Tasdemir

--Sunucudan Kareler--
SPAWNIMIZ

Lapisimiz

ORMAN SPAWNI

ARSALARDAN BİRKAÇ RENKLİ GÖRÜNTÜ

Son düzenleme:

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Nitrado ne zamandır VDS veriyor? :D (Kullandığın sunucu vds değil, eğer öyle söyledilerse geçmiş olsun.)

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Sunucuyu beğendim bazı eksikleri var lag yok orasını sevdim ancak onlinenizi arttırın.

HERROBEMRE

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yorumunuz için size çok teşekür ederiz zaten eleştiri ve önerilere açığız demiştim...
lütfen düzeltmemiz için bize önerilerde bulunun :D

Sunucuyu beğendim bazı eksikleri var lag yok orasını sevdim ancak onlinenizi arttırın.
Onlinemizi ilerliyen günlerde arttıracağız Hamza abiyle bunun için çalışıyoruz...
Unutulmuş efsane bir server benim sayemde tekrar ayaklanıyor :D

Nitrado ne zamandır VDS veriyor? :D (Kullandığın sunucu vds değil, eğer öyle söyledilerse geçmiş olsun.)
yaptığım hatalar yüzünden kafam karıstı ve öyle yazmısım rahatsızlık verdiysem özür dilerim ve değiştiriyorum şu an
:D

Sunucu günceldir +10 da event var

1 kişi sonra event olacak hadi koşş :D

HERROBEMRE

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar eleştirilere açığız derken server ile ilgili olanlara söyledik bu site sace alımlar için yani bir sitenin domaininin .com olmadığını görünce neden bozulduğunuzu anlamadım.. isterseniz forumumuzu ziyaret edebilirsiniz merka etmeyin .com uzantılı <_<

Yorum yapmış olmak için yorum yapmak ve küçük bir konuyu bu kadar uzatmak forumda ban sebebidir..
kısa süreli bir alım için bu web sitesin herhangi bi para ödüyemeyiz.
Serverimiz gayet eğlencelidir tr.gg domainine takılanlar o siteye girmeyebilir eğer kötü yorumlarınız devam ederse site adresini yorumdan kaldırıcağım...
İyi oyunlar

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Arkadaşlar eleştirilere açığız derken server ile ilgili olanlara söyledik bu site sace alımlar için yani bir sitenin domaininin .com olmadığını görünce neden bozulduğunuzu anlamadım.. isterseniz forumumuzu ziyaret edebilirsiniz merka etmeyin .com uzantılı <_<

Yorum yapmış olmak için yorum yapmak ve küçük bir konuyu bu kadar uzatmak forumda ban sebebidir..
kısa süreli bir alım için bu web sitesin herhangi bi para ödüyemeyiz.
Serverimiz gayet eğlencelidir tr.gg domainine takılanlar o siteye girmeyebilir eğer kötü yorumlarınız devam ederse site adresini yorumdan kaldırıcağım...
İyi oyunlar
Gelirmisiniz bir rehberden şikayetçiyim.Küfür etmeden küfür ettim diye mute attı.