Tamam Kardeşim HemenResmi hizliresim.com'a yükleyip linki verirsen çözülür. Uçmuş gitmiş gözükmüyor resim.
Tamam Halletim KardeşimResmi hizliresim.com'a yükleyip linki verirsen çözülür. Uçmuş gitmiş gözükmüyor resim.
Yardım Edicekmisiniz ???? :hmm:Fotoğraf gözükmüyor arkadaşım.
Evet Optifine VarOptifine var mı?
Denedim OlmuyorChunk 2 düşür
Teşekkürler Oldu !Optifine sil normal modda oyna
Of Yaa Devam Ediyor Ama Sorun Bitmişti Olmuyordu.Optifine sil normal modda oyna
Teşekkürler Oldu !
Of Yaa Devam Ediyor Ama Sorun Bitmişti Olmuyordu.
Şunun Bir Çözümü Varmı Premiumun Tadını Çıkaramıyorum Daha Yeni Aldım Ağzımı Bozmak İstemiyorum Ama Ben Minecraftın Bu Hatasını Çözülmesini İstiyorum
Deneyeceğim :92 tane işlemci olabilir çoğu bilgisayar gibi. Minecraft Launcher'e sağ tıkla Grafik İşlemciyle Çalıştır > Yüksek Performanslı Seç ve öyle dene. Eğer olursa her girişte aynısını yap veya Nvidia ise Nvidia denetim masasından kaydedebilirsin. Diğerlerini bilemem.![]()
Yalnız Ben Sağ Tıkladım Ama Orda Grafik İşlemcisi Diye bir şey yok benimki win 8 o na göre biliyormusun veya nerde olduğunu söylermisin2 tane işlemci olabilir çoğu bilgisayar gibi. Minecraft Launcher'e sağ tıkla Grafik İşlemciyle Çalıştır > Yüksek Performanslı Seç ve öyle dene. Eğer olursa her girişte aynısını yap veya Nvidia ise Nvidia denetim masasından kaydedebilirsin. Diğerlerini bilemem.![]()
Öncelikle best paint yaptığımı kabul ediyorumDeneyeceğim :9
Yalnız Ben Sağ Tıkladım Ama Orda Grafik İşlemcisi Diye bir şey yok benimki win 8 o na göre biliyormusun veya nerde olduğunu söylermisin?
Hmm o zaman bilmiyorum bendeBende Öyle bir şey Yok