OnurMnts
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
<3 Thanx. <3Başarılı Sunucu Tavsiye ederim Tebrikler Gayet Güzel olmuş Elinize sağlık![]()
<3 Thanx. <3Başarılı Sunucu Tavsiye ederim Tebrikler Gayet Güzel olmuş Elinize sağlık![]()
Yeni spawnımız hazırlanıyor. 05.02.2016 tarihinde kullanıma geçirmeyi düşünüyoruz.Yeni Spawn Ne zaman Kullanıma girecek
Evet, sunucumuza yeni eklenen "ActionHouse" plugini sayesinde oyuncular daha kolay ticaret yapabiliyor. Ücretli bir plugin olduğu da doğru.Action House Pulgini Harika olmuş Bildiğim Kadarıyla paralı bir pulgin !
Teşekkürler <3Çok güzel server lanHerkesi beklerim bir tek kitler daha fazla çoğaltılabilirmiş | DarkStrik64
Teşekkürler! <3Server Güzel Oyundaki Adım RagnarS Bu Arada Oyunda Değilken Birisi Hileyle Arsamı Almış Geri Verirmisin
Kusura Bakmayin Ama böyle bir şey oluyorsa tanımadığınız kişilere "reklamcilik" tagini vermeseniz iyi olabilir Benim serverimede günde 10larca reklamci geliyor tabi size sözüm yok iyi forumlarReklamları biz yapmıyoruz. Sunucunuza atılan reklamı büyük ihtimalle "Reklamci" diye aldığımız elemanlar yapıyordur. Kaç kere başka sunucularda reklam yapmayın diye uyarsakta böyle şeyler olabiliyor. Lütfen kusura bakmayınız. Gerekli olan uyarıyı yapacağım ben.
SUNUCU ŞUANDA ONLİNE!
Yenilikler:
18:00 Rehber alımı olacak, herkesi bekliyoruz!
18:00 MadenEventi ve VIP çekilişi olacaktır!
TabelaEnch Eklenmiştir!
Arsalar Eklenmiştir!
Öneriniz için teşekkürler, doğru söylüyorsunuz.Kusura Bakmayin Ama böyle bir şey oluyorsa tanımadığınız kişilere "reklamcilik" tagini vermeseniz iyi olabilir Benim serverimede günde 10larca reklamci geliyor tabi size sözüm yok iyi forumlar