Minecraft Türkiye - Forum kralına!

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Bugün sizlere Minecraft Türkiye forumuna yapmış olduğum bir Logo çalışmamı göstereceğim arkadaşlar, umarım beğenirsiniz. Kendimin istediği tarzda bir çalışma yapmış bulunmaktayım. Hemen çalışmamı göstereyim,

- Çalışmam -
İyi günler.​

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Çok güzel..
Bunların hepsinden diyorum sana: (Hiçbirini okumadı)
Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçleri yaşayabilmek için ve en önemlisi birbirinizi hep sevebilmek için bolca zamanınız olmasını diliyorum. Bir bütün olmak için birleşen elleriniz ve sevgiyle bakan gözleriniz birbirinizden hiç ayrılmasın! Mutluluklar..

Bu mutlu gününüzde yanınızda olamadığımız için gerçekten çok üzgünüz. Ama düğününüzde kendimizi affettireceğiz. Mutluluklar ve sevgiler...

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçleri yaşayabilmek için ve en önemlisi birbirinizi hep sevebilmek için bolca zamanınız olmasını diliyorum. Bir bütün olmak için birleşen elleriniz ve sevgiyle bakan gözleriniz birbirinizden hiç ayrılmasın! Mutluluklar..

Bu mutlu gününüzde yanınızda olamadığımız için gerçekten çok üzgünüz. Ama düğününüzde kendimizi affettireceğiz. Mutluluklar ve sevgiler...
Aga banamı yürüyorsun? Elim ayağım birbirine girdi, ne diyeceğimi bilemedim.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sen bunları nasıl yapıyorsun hele bi anlat bakalım :D (Şaka amaçlıydı, Tebrikler çok güzel olmuş eline sağlık)

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kendi çizimin olduğu için başarılı fakat PS yi renk boyama konusu dışında kullanmadigin eksiklik olmuş bundan dolayı basit kalmis(emeğe saygi) yinede başarılar

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi çizimin olduğu için başarılı fakat PS yi renk boyama konusu dışında kullanmadigin eksiklik olmuş bundan dolayı basit kalmis(emeğe saygi) yinede başarılar
Dediğim gibi acemiyim henüz. PTS'yi her açtığımda sürekli yeni özellikler keşfediyorum. Yakında bende gelişirim teşekkürler.
Kardeşim cidden güzel olmuş eline koluna sağlık .
Teşekkürler.

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Takipteyim başarılı işler yapıyorsun, kanalına bir göz atmanızı öneririm çizimin yanında cinematic vs. tarzı videoları da var.
7.7