Minellia Sunucu Yetkili Alımı --------->

safkan55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
Öncelikle Hepinize Merhaba Forum Halkı,
Yeni Açılacak HUB (Şuanda Sadece Avatar) Sunucumuz İçin Bir Kadro Toplamamız Gerekmekte Bunun İçin Çok Değerli Forum Halkına Yani Sizlerden Yardım İstiyoruz
Umuyorum Ki İsteğime Karşılık Verecek Elinizden Geleni Yapacaksınız
Elbetteki Bunun İçin Belli Bir Yeteneğiniz Olmalı Bunun İçin Formaliteden Bir Başvuru Formu Doldurmanızı İsteyeceğim

<------------------------------------Builder-Mimar------------------------------------>
İsim:
Yapıtlarınız(Özelden Atabilirsiniz):
Ekleyeceğiniz Bir Not:
<------------------------------------Pluginer(Bulma Ve Düzenleme İşiyle Meşgul Olucaksınız)------------------------------------>
İsim:

Ekleyeceğiniz Bir Not:
<------------------------------------------------------------------------>
Değerli Vaktinizi Ayırdığın İçin Teşekür Ederim Başvurularınızı Bekliyorum İyi Forumlar...

emirgg2

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim:emir
Skype(Mikrofon Zorunlu):emir_atta.59
Ekleyeceğiniz Bir Not:BeniSeçinServeniziGeliştirin

bu arada ne zmn belli olur

kaptanpizzaeren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
<------------------------------------Builder-Mimar------------------------------------>
İsim:eren
Skype(Mikrofon Zorunlu):erenerbasi1
Ekleyeceğiniz Bir Not:yaşım 17 bunun avantajları olduğunu düşünerekten katıldım çünkü tecrübem bir mimarın olabileceği kapasitenin'de ilerisinde seçerseniz hem arkadaş hem iyi bir mimar olurum

safkan55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
İsim:eren
Skype(Mikrofon Zorunlu):erenerbasi1
Ekleyeceğiniz Bir Not:yaşım 17 bunun avantajları olduğunu düşünerekten katıldım çünkü tecrübem bir mimarın olabileceği kapasitenin'de ilerisinde seçerseniz hem arkadaş hem iyi bir mimar olurum
İstek Gönderildi ^^

Chuka

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim: Erdem Naldemir
Skype(Mikrofon Zorunlu): facebook:inci_kutusu3
Ekleyeceğiniz Bir Not: Serverinizi daha iyi bir hale getirmek için uğraşırız, yaparız ve başarırız güvenilir dost çalışan ola bilirim iyi akşamlar kolay gelsin.

safkan55

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
1
İsim: Erdem Naldemir
Skype(Mikrofon Zorunlu): facebook:inci_kutusu3
Ekleyeceğiniz Bir Not: Serverinizi daha iyi bir hale getirmek için uğraşırız, yaparız ve başarırız güvenilir dost çalışan ola bilirim iyi akşamlar kolay gelsin.
Skype İsteği Gönderildi ^^

İgnalarınTownu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim:Evren
Skype(Mikrofon Zorunlu):evren2511
Yapıtlarınız(Özelden Atabilirsiniz):Skypeden atacağım(yapıtlar tamamen bana ait olacaktır)
Ekleyeceğiniz Bir Not:Daha önce builder olmuşluğum var.Yani ben varsam sıkıntı yok :D