[SORU] Video boyutunu ufaltma?

MagicPunch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam! Ben Youtube'a bir video atmak istiyorum fakat boyutu gerçektende fazla bunu daha hızlı youtube'ya nasıl atabilirim veya nasıl boyutunu ufaltabilirim.Handbrake programı var fakat çok fazla ufaktamıyor.Birisine baktım 9 kat ufalttı bende %10 ufalıyor lütfen yardım edin.Veya Handbrake'in bana iyi ayarlarını söyleyin! <3

Syron

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Free MP4 Video Convertor diye bir program var onu kullan kardeşim olmuyosa küçültüğün videoyu tekrar tekrar küçült

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
En basitinden Movie Maker ile 720p veya 480p yaparak boyutu büyük ölçüde düşürebilirsin eğer profesyonel bir program arıyorsan Sony Vegas öneririm

MagicPunch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Zaten renderları Movie Maker ile yapıyorum da 720p yaptığım halde 500MB falan geliyor.Bu arada ben diyelim video çektikten sonra o videoda hiçbir düzenleme yapmak istemiyorum ama genede Movie Maker'da renderlasam yararı olur mu?

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Zaten renderları Movie Maker ile yapıyorum da 720p yaptığım halde 500MB falan geliyor.Bu arada ben diyelim video çektikten sonra o videoda hiçbir düzenleme yapmak istemiyorum ama genede Movie Maker'da renderlasam yararı olur mu?
720p60fps ayarda kaydediyor olabilirsin 100MB üstünde gelmesi zor

MagicPunch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Action'da 60 Kare Hızını yaptım, 30 yapınca çok fazla kasıyor.Bu arada ben diyelim video çektikten sonra o videoda hiçbir düzenleme yapmak istemiyorum ama genede Movie Maker'da renderlasam yararı olur mu?

Free MP4 Video Convertor diye bir program var onu kullan kardeşim olmuyosa küçültüğün videoyu tekrar tekrar küçült
Bu dönüştürme programı? Video boyutunu ufaltmıyor ki?

BySteve

< Metin2 Tema %98 Loading ... >
En iyi cevaplar
0
Çektiğin videoyu bandicamla küçük versiyon çekebilirsin :) :sinsi: .