SonOyuncu Özentisi ve Diğer Özenti Sunucular Hakkında

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni server adlarını görüyor olmalısınız. Bir tane SonOyuncu diye bir sunucu açıldı ve acayip başarılı oldu. Tebrik ederim bu arada ( @IRFN @VitesMahmut ) ama onun arkasından da bir sürü özenti sunucu geldi. Örnek vermeyeceğim çünkü kimseyi kışkırtmak istemiyorum (FalancaOyuncu, FalancaNetwork) Geçen bu tür özenti bir sunucunun konusunu açan arkadaşımız bana kendilerinin SonOyuncudan bile önce olduklarını iddia ediyordu hatta. Bu Simit Sarayı açıldıktan sonra Simit Evi gibi bir sürü saçma sapan pastanelerin açılması gibi bir şey. Biraz daha yaratıcı isimler bulamıyor musunuz? AhmetCraft MehmetCraft yapın demiyorum. İsminin içinde Craft,Network veya Oyuncu bulunmayan bir sunucu adı bulunamaz mı?

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence çok saçma konuya deyinmişsiniz adamların serveri tuttu diye oyuncu ismini kullanamamız çok saçma
böyle olsa hadi neyse ilkoyuncu.com felan bunlar anlaşılır özenti olduğu ama
hardoyuncu felan bunlar isim kullanımında serbest özentilik böyle olabilir
plugin map ve daha fazlası için söyleyebilirsiniz.

VitesMahmut

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SonOyuncu'nun umrunda olsaydı ilgilenirlerdi fakat SonOyuncu oyuncular ile de ilgilenmediği için,adamlar doğal olarak açar.
anlamıyorum gerçekten bazen,biz sunucu için kendi hayatimizdan federkarlık yaparken bizi sunucuyla ilgilenmiyor şeklinde yaftalamanız çok saçma
Emin olun elimizden geleni yapıyoruz

EfePvp1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
anlamıyorum gerçekten bazen,biz sunucu için kendi hayatimizdan federkarlık yaparken bizi sunucuyla ilgilenmiyor şeklinde yaftalamanız çok saçma
Emin olun elimizden geleni yapıyoruz
Elinizden geldiğinimi yapıyorsunuz? Bencede yapıyorsunuz öle gözüküyor. Kardeşim adamlar sizin sunucunuzun adına benzeyen sunucular yaptı,yapınca engelliycektiniz hatta böle isimli sunucular çok var bunların hepsini engelliyinde görelim!

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne koyalım MT2 mi koyalım :D

Elinizden geldiğinimi yapıyorsunuz? Bencede yapıyorsunuz öle gözüküyor. Kardeşim adamlar sizin sunucunuzun adına benzeyen sunucular yaptı,yapınca engelliycektiniz hatta böle isimli sunucular çok var bunların hepsini engelliyinde görelim!
Hayır neyi niye engelleyelim onu anlamadım?