MrGorkemEfe
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Size Atacağim Kodda Sadece Donorlara(vip)lere gidecek Komutu /vipchat ama benim sorunum sadece viplere gidecek yani o chatta olan kisilere demek istediğim yer ise : send "&8[&6VIP Konusma&8] &7%player% &6>> &7%message%" Kod İse
(birsey demeyini unuttum lütfen yapabilirmisiniz)
2. isteğim /morph yazacak Mob Yumurtalari Cikacak Mesela irondonor spidere tiklicak (spider mobuna izni var ise )
tikladiği an arkadas görünmez olacak ve onun yerine spider gelecek o nereye giderse spiderde oraya gitsin 30 saniye sonra bu özellik gitsin ve spawndan cikmamasin die spawn rg sinden cikinca eski haline dönücek
3. isteğim cok kolaydir örümcek ağini yan cobweb'i yere koyacak 5 sn sonra yok olacak ?
Simdiden Thank Yow lütfen yapabilirmisiniz ?
(birsey demeyini unuttum lütfen yapabilirmisiniz)
Kod:
command /vipchat <text>:
permission: supervip.roomsgo
usage: &7/vipchat &8( &6gir veya çık &8) &6Komutlarını Girin!
trigger:
arg 1 is "gir":
set {vipchats.%player%} to 1
arg 1 is "çık":
set {vipchats.%player%} to 0
on chat:
{vipchats.%player%} is 1:
cancel event
send "&8[&6VIP Konusma&8] &7%player% &6>> &7%message%"
2. isteğim /morph yazacak Mob Yumurtalari Cikacak Mesela irondonor spidere tiklicak (spider mobuna izni var ise )
tikladiği an arkadas görünmez olacak ve onun yerine spider gelecek o nereye giderse spiderde oraya gitsin 30 saniye sonra bu özellik gitsin ve spawndan cikmamasin die spawn rg sinden cikinca eski haline dönücek
3. isteğim cok kolaydir örümcek ağini yan cobweb'i yere koyacak 5 sn sonra yok olacak ?
Simdiden Thank Yow lütfen yapabilirmisiniz ?