"Youtuber" Olduğunu Sanan Klasik Türk "Gamer"lar [BUNUN GİBİ OLMAYIN!]

ozzank

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madde madde sıralıyorum.

1-) Kanal isminde mutlaka Gaming, Gamer, MC, Pvp, TR, Oyunda (en az bir tanesi) vardır.
2-) İntrosu aynen şunun gibidir:
3-) En fazla 17 yaşındadırlar ve kesinlikte erkektirler.
4-) Minecraft videosu çekerler.
5-) Minecraft'ta görüş açılarını iyice açarlar. Resmen bir Survival Games ustasıdırlar (!)
6-) Skinleri de klasiktir. Büyük ihtimalle şuna benzer:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

7-) (GENELLİKLE) Oyunları orjinal değildir.
8-) GG Katniss der dururlar. Oysaki Açlık Oyunları filminin varlığından haberleri yoktur.
9-) Ya da sadece GG derler.
10-) Sürekli ingilizce kelime kullanma çabasındadırlar. İngilizce kelimeler kullanınca kendilerini havalı zannederler.

Madde unuttuysam eklemek serbest :)

Siz benim anlatmaya çalıştığım tipi anladınız zaten. İşte ben bunlara uyuz oluyorum, lütfen artık bunun gibi olmayın. Özgün içerikler üretin. Bu şekilde hiçbir yere gelemezsiniz.

MagicPunch

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
12-) Kendini PvP Ustası zanlederler
13-) Ben Türkiye'nin İlk PvP'cilerindenim derler.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
15-) Layk Atarsanız Abone Olursanız Yorum Atarsanız baylaşırsanız beni coh mutlu edersiniz arqadaşlar

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimde Youtube Kanalım var İnşallah Ucu Bana Dokunmuyodur :)
Biraz ürktüm

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
11-) Klasik giriş konuşmaları "Hepinizanmerabaharkdaslar layk atmayı ve kanala abone olmayı unutmayınız" 'dır.
O bitiş konuşması. Ünlü youtuberlara benzemek için hızlıca konuşurlar ''hepinizemerhabaarkadaşlar ben falancageyming sövryayvıl gayms oynuyorus aha ben ortaya koşcam''

Benimde Youtube Kanalım var İnşallah Ucu Bana Dokunmuyodur :)
Biraz ürktüm

Onlar gibi olma deniyor sana :(

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O bitiş konuşması. Ünlü youtuberlara benzemek için hızlıca konuşurlar ''hepinizemerhabaarkadaşlar ben falancageyming sövryayvıl gayms oynuyorus aha ben ortaya koşcam''

Onlar gibi olma deniyor sana :(
Hızlı Konuşmuyorum Minecraft Oynamıyorum İntrom Yok :)
Salak Gibi Video Başladıktan 1-2 Saniye sonra konuşmaya başlıyorum Benim Durumum Bunlardan Daha Vahim Galiba :D