ozzank
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Madde madde sıralıyorum.
1-) Kanal isminde mutlaka Gaming, Gamer, MC, Pvp, TR, Oyunda (en az bir tanesi) vardır.
2-) İntrosu aynen şunun gibidir:
3-) En fazla 17 yaşındadırlar ve kesinlikte erkektirler.
4-) Minecraft videosu çekerler.
5-) Minecraft'ta görüş açılarını iyice açarlar. Resmen bir Survival Games ustasıdırlar (!)
6-) Skinleri de klasiktir. Büyük ihtimalle şuna benzer:
7-) (GENELLİKLE) Oyunları orjinal değildir.
8-) GG Katniss der dururlar. Oysaki Açlık Oyunları filminin varlığından haberleri yoktur.
9-) Ya da sadece GG derler.
10-) Sürekli ingilizce kelime kullanma çabasındadırlar. İngilizce kelimeler kullanınca kendilerini havalı zannederler.
Madde unuttuysam eklemek serbest
Siz benim anlatmaya çalıştığım tipi anladınız zaten. İşte ben bunlara uyuz oluyorum, lütfen artık bunun gibi olmayın. Özgün içerikler üretin. Bu şekilde hiçbir yere gelemezsiniz.
1-) Kanal isminde mutlaka Gaming, Gamer, MC, Pvp, TR, Oyunda (en az bir tanesi) vardır.
2-) İntrosu aynen şunun gibidir:
4-) Minecraft videosu çekerler.
5-) Minecraft'ta görüş açılarını iyice açarlar. Resmen bir Survival Games ustasıdırlar (!)
6-) Skinleri de klasiktir. Büyük ihtimalle şuna benzer:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
7-) (GENELLİKLE) Oyunları orjinal değildir.
8-) GG Katniss der dururlar. Oysaki Açlık Oyunları filminin varlığından haberleri yoktur.
9-) Ya da sadece GG derler.
10-) Sürekli ingilizce kelime kullanma çabasındadırlar. İngilizce kelimeler kullanınca kendilerini havalı zannederler.
Madde unuttuysam eklemek serbest
Siz benim anlatmaya çalıştığım tipi anladınız zaten. İşte ben bunlara uyuz oluyorum, lütfen artık bunun gibi olmayın. Özgün içerikler üretin. Bu şekilde hiçbir yere gelemezsiniz.