Tugrahn
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Kardeş Dediğim gibi acelem vardı pek özen gösteremedim serverde spawn ya da warp yapmamı isterseniz yapabilirim. Çok Daha iyisiniMaalesef Alınamadınız Biraz Daha Profosionel Ariyoruz
Kardeş Dediğim gibi acelem vardı pek özen gösteremedim serverde spawn ya da warp yapmamı isterseniz yapabilirim. Çok Daha iyisiniMaalesef Alınamadınız Biraz Daha Profosionel Ariyoruz
herkes başvuru yapmıs kimseyi beğenmemişsn bulamazsınGuncel Guncel
Builder Alımları Devam Acil Builder
Amacımız profesyonel bir ekip toplamak, gerçekten işinde iyi birisini de zaten kolayca bulamayız; bu gayet normal. Bizim aradığımız builder //walls 155,89 ile build yapmayacak, yaptığı buildler için de parasını paypaldan alacak.herkes başvuru yapmıs kimseyi beğenmemişsn bulamazsın
AynenAmacımız profesyonel bir ekip toplamak, gerçekten işinde iyi birisini de zaten kolayca bulamayız; bu gayet normal. Bizim aradığımız builder //walls 155,89 ile build yapmayacak, yaptığı buildler için de parasını paypaldan alacak.
Yoo 3 Kişi Kabul Ettim Yetmezmiherkes başvuru yapmıs kimseyi beğenmemişsn bulamazsın
Adınız*:Efe
Soyadınız:
Kullanıcı Adınız*eadCardz
Tecrübeleriniz*(Kaç Serverde Builderlik Yaptiniz):15 gibi
Yapi Fotorafi(En Az 3Tane)*:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Yapımdaki HaliLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Marketin Üst KatıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Premiumunuz Varmı*:Var
Üzgünüm, mimari yeteneğiniz yeterli görülmedi.Adınız*:Efe
Soyadınız:
Kullanıcı Adınız*eadCardz
Tecrübeleriniz*(Kaç Serverde Builderlik Yaptiniz):15 gibi
Yapi Fotorafi(En Az 3Tane)*:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Yapımdaki HaliLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Marketin Üst KatıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yoo Yetmez BenceAynenGel Servere
Yoo 3 Kişi Kabul Ettim Yetmezmi![]()
Mimarlık alımları için resim şarttır.Mimar Başvuru Formu
Adınız*:Ulaş
Soyadınız:Ataç
Kullanıcı Adınız*ubiousNinja
Tecrübeleriniz*(Kaç Serverde Builderlik Yaptiniz):3
Yapi Fotorafi(En Az 3Tane)*:Resmim Yok Ama Hünerimi Serverde Gösterebilirim
Lapis sıradan. Ev için konuşmak gerekirse hiçbir dekor, süs yok. Çok basit. Kısaca yeterli değilsiniz.Myper Sunucunuza Builder Olarak Katılmak İstiyorum.Başvuru Yaptım Fakat Dönmediniz 2. Defa Attım Dönmediniz Bu Sefer İnşallah Dönersiniz.
Mimar Başvuru Formu (Konu Altı Başvuru)(Özelden Atılanlar Sayılmayacak)RicaEdiyorum
Adınız*: Murat
Soyadınız: Bircandan
Kullanıcı Adınız*: nakedlightbulbs
Tecrübeleriniz*(Kaç Serverde Builderlik Yaptiniz): 6 sunucuda builderlik yaptım 3 tanede hub sunucum oldu
Premiumunuz Varmı*: Var
Yapi Fotorafi(En Az 3Tane)*:
![]()
![]()
![]()