onuraygntrr
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Edit: kötü siteleri hekleyelim.
Teşekkürler. Açıkcası uzun zaman kullandım wordpress nasıl yapacağımıda biliyorum öyle kendimi övmelik bir şeyde demiyıorum bunuda söyleyeyim az buz biliyorum yaparım ama çok uğraşmak istemiyorum bu konuda hazır bir şeyler olsa daha güzel olur aslında.Güzel kardeşim öncelikle hostingine wordpress kur ordan güzel bir tema seç sonra onu editle online sayısını dert ediyorsan wordpress in onun için pluginleri var yani anlık olarak gösterebilirsin sitede spoiler içinde bir link veriyorum bi bakabilirsin yandaki tabloda.
@UmmetEmin bu arkadaş yardımcı olabilir.Teşekkürler. Açıkcası uzun zaman kullandım wordpress nasıl yapacağımıda biliyorum öyle kendimi övmelik bir şeyde demiyıorum bunuda söyleyeyim az buz biliyorum yaparım ama çok uğraşmak istemiyorum bu konuda hazır bir şeyler olsa daha güzel olur aslında.
Malesef hazır wordpress teması biraz sıkıntı çıkarabilir yani wordpress i kurun siz temalar kısmından popülerlerden bakın gözünüze hangisi çarptıysa onu kullanın online saysını ping ip vb. gibi şeyleri nasıl yapacağım diyorsanız eğer eklentilere şu nu kurun "MinecraftServerStatus" adlı eklentiyi kurarsanız işinizi görecektir herhangi bir konuda sıkıntı çekerseniz bana özel mesajdan ulaşabilirsiniz ayrıca herşeyin hazırına konmak malesef bazen baş ağrıtabilir biraz emek sarf etmek karşılığını iki kat sağlar boş yere bir ücret ödemenize gerek kalmaz dediğimi yapar iseniz iyi forumlar.Teşekkürler. Açıkcası uzun zaman kullandım wordpress nasıl yapacağımıda biliyorum öyle kendimi övmelik bir şeyde demiyıorum bunuda söyleyeyim az buz biliyorum yaparım ama çok uğraşmak istemiyorum bu konuda hazır bir şeyler olsa daha güzel olur aslında.
Erbilen ilk başlayacaklar için ağır olabilir. Lamerler diyon da bence milleti aşağılamana gerek yok. Herkesin seviyesi farklıdır. Yorumunu beğendim ama Tayfun Erbilenin serisini söylediğin için beğendim.Aha lamerlerde toplandı ,bu piyasada pek para vermeni tavsiye etmem git Tayfun erbilen php serisini izle aynı seviyeye ulaşırsın.
İşiniz gücünüz wordpress demi. Adam market felan eklemek istediğinde ne olcak? Wordpress'i silip sıfırdan mı kurcak herşeyi? yoksa buycraft mı kullancak? O işler yaş...Güzel kardeşim öncelikle hostingine wordpress kur ordan güzel bir tema seç sonra onu editle online sayısını dert ediyorsan wordpress in onun için pluginleri var yani anlık olarak gösterebilirsin sitede spoiler içinde bir link veriyorum bi bakabilirsin yandaki tabloda.
Açıkcası adam Html ve css bildiğini varsayarak konuya girdiği için deneyimsiz arkadaşlar için biraz ağır olması normal bence,Hocam ortalama php bilgisiyle wordpress eklentisi olarak market yazılabilceğini düşünüyorum.Erbilen ilk başlayacaklar için ağır olabilir. Lamerler diyon da bence milleti aşağılamana gerek yok. Herkesin seviyesi farklıdır. Yorumunu beğendim ama Tayfun Erbilenin serisini söylediğin için beğendim.
İşiniz gücünüz wordpress demi. Adam market felan eklemek istediğinde ne olcak? Wordpress'i silip sıfırdan mı kurcak herşeyi? yoksa buycraft mı kullancak? O işler yaş...
Marketi yaptı diyelim bunun extra ödeme şeyler var extra mysql tabloları lazım bu verilerin tutulması için. Uzun iş, kısacası. O kadar uğraşana kadar hazır al daha iyi.Açıkcası adam Html ve css bildiğini varsayarak konuya girdiği için deneyimsiz arkadaşlar için biraz ağır olması normal bence,Hocam ortalama php bilgisiyle wordpress eklentisi olarak market yazılabilceğini düşünüyorum.
Yani sen diyorsunki o adam bana parasını dökücek ? ben burada bildiklerimi anlatıyorum sen burda resmen beni aşşağılıyorsun ? her türlü bu market sorununu çözebilir market olayı nitradodan mobil ödeme sağlıyor zaten enjin veya buycraft kullanabilir.Marketi yaptı diyelim bunun extra ödeme şeyler var extra mysql tabloları lazım bu verilerin tutulması için. Uzun iş, kısacası. O kadar uğraşana kadar hazır al daha iyi.
Aşşağılık hisseden bence sensin. Ben otomasyon sistemi bahsediyorum sen manuel. Ben diyorum profesyonel çözümler sen diyon elinle kendin yap. Wordpress e eklenti yazabilecek kadar zaten biliyorsa oturup kendi sitesinide yazabilir. İlla wordpress neden. Authme entegre olabildiği için mi wordpress. ben onu söylüyorum.Yani sen diyorsunki o adam bana parasını dökücek ? ben burada bildiklerimi anlatıyorum sen burda resmen beni aşşağılıyorsun ? her türlü bu market sorununu çözebilir market olayı nitradodan mobil ödeme sağlıyor zaten enjin veya buycraft kullanabilir.
Hocam dediklerinize saygı duyuyorum yaptığınız tasarımlarada gerçekten hayranım fakat benim dediğim şey arkadaşın sorusuna cevap verdim tabikide ücretli bir şekilde yaptırabilir fakat arkadaş ücretsiz birşeyler arıyor bende alternatif bir yol sunuyorum onaAşşağılık hisseden bence sensin. Ben otomasyon sistemi bahsediyorum sen manuel. Ben diyorum profesyonel çözümler sen diyon elinle kendin yap. Wordpress e eklenti yazabilecek kadar zaten biliyorsa oturup kendi sitesinide yazabilir. İlla wordpress neden. Authme entegre olabildiği için mi wordpress. ben onu söylüyorum.
Ben zaten dezavantajlarını söyledim. Ciddi anlamda uzun vadeli düşünmek lazım. Bugünü kurtaralım mantığıyla işe başlarsak yarı yola bile varamadan her yerden patlak verir. Çok sunucu geliyor öyle bana. Authmesi auths.db de kayıtlı, baştan aşağı herşeyi skriptle yapılmış, vipler olsun diğer şeyler olsun birbirine girmiş vs vs. bir sürü sorunla karşılaşıyorum her gün. İşin en komik yanı hep ben günü kurtarıyorum onlar için. Kısacası iyi düşünüp iyi planlanmış beleşe kaçılmamış bir şekilde plan yapmalı ona göre bütçe hazırlayıp gereken neyse yapılmalı. Benim düşüncem bu.Hocam dediklerinize saygı duyuyorum yaptığınız tasarımlarada gerçekten hayranım fakat benim dediğim şey arkadaşın sorusuna cevap verdim tabikide ücretli bir şekilde yaptırabilir fakat arkadaş ücretsiz birşeyler arıyor bende alternatif bir yol sunuyorum ona
"Varsa bildiğniiz, ücretsiz ve kullanışılı bir şeyler, özelliklede server online sayısı vs. yazan"
Tartışmıyoruz. Sadece farklı görüşler çerçevesinde konuşuyoruzlütfen tartışmayınız .