Progamer.Nitrado.Net Faction KitPvp SkyBlock Survival Hub Server

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skyblock çok kötü.
- Market ismiyle çoktan bug yapılmış
- Ada sıralamasında kurucu var
- Spawnda, markette HERYERDE moblar geziniyor
- Spawnda can ve açlık gidiyor
- Ve "Youtuber"ınızın dediğine göre skyblockta sadece "evetntlerde" oyun doluyormuş.

Ada oluşturmadan çıktım. Her şeyi tekrar gözden geçirmelisiniz.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skyblock çok kötü.
- Market ismiyle çoktan bug yapılmış
- Ada sıralamasında kurucu var
- Spawnda, markette HERYERDE moblar geziniyor
- Spawnda can ve açlık gidiyor
- Ve "Youtuber"ınızın dediğine göre skyblockta sadece "evetntlerde" oyun doluyormuş.

Ada oluşturmadan çıktım. Her şeyi tekrar gözden geçirmelisiniz.
yorumunuz için teşekkür ederim Market isimli bug aslında farklı bir şey :) o kurucuları kaldırıcaz ve spawnı yenilicez

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Akttaki yazıyı okudaydınız daha yapım aşamasında 2 3 gün sonra açılcak ve server yeni açılmadı yaklaşık 1 aydır açık hıb şeklinde o yüzden hatalarımız olabilir Birazdaha nazik olabilirdiniz ama yorım için teşekkür ederim Ve o 100 k lılar büyük ihtimalle kurucudur beya admin zaten sıfırlancak

Adminlerin Ve Kurucuların Ada Açması Zaten Kökten Hata.

BhCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu hadi açalımda vip satalım mantığıyla açılmış amatör bir sunucu

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu hadi açalımda vip satalım mantığıyla açılmış amatör bir sunucu
öncelikle yorumun için teşekkürler . Diyer serverler ne diye açılmış? nitradodan server için baya bi para ödüyorum. hepsini kendim karşılayamayacaım için tabikide vip satmam lazım

BhCraft

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
öncelikle yorumun için teşekkürler . Diyer serverler ne diye açılmış? nitradodan server için baya bi para ödüyorum. hepsini kendim karşılayamayacaım için tabikide vip satmam lazım
Vip satmanız gerek fakat sunucuyu bitirmeden açmak mantıksız. Kendi düşüncem her sunucu sahibinin ilk hedefi oyuncularına daha kaliteli bir oyun sağlamak olmalı.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vip satmanız gerek fakat sunucuyu bitirmeden açmak mantıksız. Kendi düşüncem her sunucu sahibinin ilk hedefi oyuncularına daha kaliteli bir oyun sağlamak olmalı.
Teşekkürler zaten daha kaliteli oyun sağlamak için reklam yaptım sizden yorumları almak için

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Daha iyi olabilirdi, özellikle konuda belirtilen bir kaç husus var. Market hatasını düzeltsenizde artık haksız para kasılmış olma ihtimali var. Bunun için tutup da her şeyi sıfırlamanız zor olabilir. Size tavsiyem eventleri bol yapıp, sunucuda paranın önemini düşürmeniz ve market fiyatlarını arttırmanızdır. Yani günümüzdeki enflasyon gibi düşünün. Bu metod işinize yarayabilir.