yanidoğru spawneri koyduuna emin misin
/setblock - -0 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityIdyaniof:
/setblock - -0 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Squid}
işe yaramadı/setblock - -0 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityIdquid} bunu yaz
Kod:/setblock - -0 - minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Squid}
OBAMA OLACAKAhtapot doğunca ne olacak ? :/
ya benim serverimle ilgili seni ilgilendirmez ama illa merak ediyorsan balıktutmada ahtobot doğmasını ve oyuncularımın kesmesini istiyorumAhtapot doğunca ne olacak ? :/
Yavaş ol genç adam, böyle kaba olmana gerek yok.ya benim serverimle ilgili seni ilgilendirmez
Sesli güldüm, bravo :/OBAMA OLACAK
essentials dan ayarlara gel tnt kapama explosion flan filan oralarda mob doğma ayarları var ordan bakya benim serverimle ilgili seni ilgilendirmez ama illa merak ediyorsan balıktutmada ahtobot doğmasını ve oyuncularımın kesmesini istiyorum
merak etme baktım oralara sorun yok oralada :/essentials dan ayarlara gel tnt kapama explosion flan filan oralarda mob doğma ayarları var ordan bak
cevap yok mu ? ;(merak etme baktım oralara sorun yok oralada :/
Essentials da sorun yok ? ahtopot doğailir diyo hem ona bakılırsa suyun içinde guardin doğuyor ahtopot doğmuyor :/Kardeşim essentials ...
O zaman worldGuard yenile .Essentials da sorun yok ? ahtopot doğailir diyo hem ona bakılırsa suyun içinde guardin doğuyor ahtopot doğmuyor :/