command /diakilic:
permission: vipozel.diakilic
trigger:
wait 1 tick
give 1 diamond sword to the player
Teşekkürler.Bastaki Noktalari SilHTML:Command /Diakilic: . permission: Vıp.diakilic . trigger: . give 1 Diamond Sword To Player
olur Calismasi LazimBöyle yazdım ama olur mu sizce ?Kod:command /diakilic: permission: vipozel.diakilic trigger: wait 1 tick give 1 diamond sword to the player
Teşekkürler.
olur Calismasi Lazim
on join:
set the join message to ""
on quit:
set the quit message to ""
on death of player:
set the death message to ""
oyuna girdiginde Falan [+]Oyuncuyu Kapiyor Medaj GelmiyorKod:on join: set the join message to "" on quit: set the quit message to "" on death of player: set the death message to ""
Skript paketinde böyle bir şey var ama amacı nedir sizce?
Size facebookdan ulaşabilir miyim ?oyuna girdiginde Falan [+]Oyuncuyu Kapiyor Medaj Gelmiyor
Hayir Skype DsondurSize facebookdan ulaşabilir miyim ?
Özelden skript paketimi atsam ayıklama yapar mısınız ? Serverimde fazla lag var daHayir Skype Dsondur
oradan Ulasabilirsin
Maalesef şu an Olmaz Serverimle Ugrasiyorum Haftaya OlabilirÖzelden skript paketimi atsam ayıklama yapar mısınız ? Serverimde fazla lag var da![]()
Tamam :/ Teşekkürler tekrarMaalesef şu an Olmaz Serverimle Ugrasiyorum Haftaya Olabilir
Skript paketin? Sahibi benim...Özelden skript paketimi atsam ayıklama yapar mısınız ? Serverimde fazla lag var da![]()
Buralardamı GeziyorsunnSkript paketin? Sahibi benim...
nano_sensei naber/diakilic olmaz /NeriaHere3 olacak!!