Bu Nitrado Hala Kazanıyor !

OsmanliMC

OsmanliMC Returning.
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar Sunucumuz İçin SkyBlock Hazırlamak İçin
Bi Sunucu Almam Gerekiyordu Ve Benimde Bazen Ticket İle Desteğe İhtiyacım Oluyor
Fakat Arkadaşlar Nitrado'dan Yardım İstediğimde Bütün Paralı Pluginlerim İndirilmişti F5 Atınca'da Geçmişi
Silmişler Arkadaşlar Nasıl Biyere Şikayer Edebilirim Artık Zaten Nitrado'dan İllallah Geldi Hakkımı Haram Ediyorum
Zaten Geçmişte İçerisinde 420 TL Olan Hesabımı Nitrado Kredisi Pazarlamakdan Banlamışlardı
Bütün Yönetim Ekibi Pazarlarken Banlanmıyor Fakat..

Sözün Sonunu Getireyim Arkadaşlar Artık Nitrado Benim İçin 676854. Kez Bitti.​

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Veritabanlarının ve hostinglerinin sürekli çöktüğünü, sitemin günde 1-2 kez kapandığını da belirtebilirim.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Vay be , bende ilk kez şimdi öğreniyorum peki öneriniz varmı ? Survival için mesela dünya açacağım yada ufak we , wg ile sunucu spawnı & build hazırlayacağım veyahutta 3-5 arkadaş toplanıp modlu oynamak için sunucu açacağız böyle ufak açılabilecek sunuculara öneriliriniz varmı ?

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Vay be , bende ilk kez şimdi öğreniyorum peki öneriniz varmı ? Survival için mesela dünya açacağım yada ufak we , wg ile sunucu spawnı & build hazırlayacağım veyahutta 3-5 arkadaş toplanıp modlu oynamak için sunucu açacağız böyle ufak açılabilecek sunuculara öneriliriniz varmı ?
Bunun için hamachi veya portlu açmanı öneririm. Yok ben hosting istiyorum dersen Batihost iyidir.

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Uzun süreli ve güvenilir bir sunucu arıyorsanız bu tarz nitrado, axitr vs. gitmeyin. Güvenilirlikten geçtim aldıkları paraya göre hizmet 0. Hiç okumadın mı şikayet konularını :(

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunun için hamachi veya portlu açmanı öneririm. Yok ben hosting istiyorum dersen Batihost iyidir.

Hayır ya , ben olmasam dahi 7/24 açık kalabilecek internet hızını yavaşlatmayacak bir şey arıyorum batıhosta bir bakayım.

EDIT : Burda en kötü olan şey kişi/ram falan özelleştiremiyoruz.otomatik paketler var maalesef.

OsmanliMC

OsmanliMC Returning.
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Batihost. Türkiye Kazansın En Azından.