Skyblock Sunucu Hakkında Sorularım Var

OsmanliMC

OsmanliMC Returning.
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm
Eski Soruma Cevaplarınız İçin Teşekkürler Şimdide Sizi Bir Kere Daha Rahatsız Edeceğim

SkyBlock Sunucum'da Kasa Sistemi Mevcut Fakat Ne Ekleyeceğimi Bilemedim 2 Tür Kasa Var
1 - Standart Kasa (Günde 1 Kere Herkes Alabiliyor)
2 - Premiumm Kasa (1.5 TL)
Arkadaşlar Bu Kasa'lara Ne Koymalıyım.​

Son düzenleme:

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
BENCE; Survival ve SkyBlock sunucular 1.8 olmalıdır.Ama Türk Oyuncu Kitlesi malum bunu yapamıyoruz, (kimse girmiyor) eğer yaparsak yeni bloklar vb. güzel olurdu.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kasalar için skript ile özel itemler yapabilirsin,veya özel sistemler.Mesela Otomatik Cobble Kazıcı Kağıdı Yaparsın,Sağ Tıkladığında Her Dakkada bir 3 cobble gelir otomatik.

OsmanliMC

OsmanliMC Returning.
En iyi cevaplar
0
Kasalar için skript ile özel itemler yapabilirsin,veya özel sistemler.Mesela Otomatik Cobble Kazıcı Kağıdı Yaparsın,Sağ Tıkladığında Her Dakkada bir 3 cobble gelir otomatik.
Skript Bilgim Buna Yetmedi :D
Örnek Birane Kodlasana Ben Şuraya kadar gelebildim

on rightclick with paper:
(Buraya bi kod lazım her kağıt değilde Adı "&aPara"ysa consoledan eco give %player% 500 komutunu yapacak .s)

Mertoo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Günlük kasa için ; Kasanın içinden Belli bir miktarda cobblestone/odun/toprak çıkabilir. Ücretli kasa içinse yukarıda arkadaşın yazdığı şekilde bir sistem yapabilrsin forumda skript yapabilen arkadaşlar var bir sorabilirsin onlara