Türkiyedeki serverler neden gelişmiyor

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bide beyler rencide gibi olmasın ama üstteki swler hep faction survival skyblock vb

Bir iki konu görmüştüm yarım isterken yardım etmelisiniz falan diyor oğlum yardım etmesek dünyanın sonu mu gelcek ya. Bilmiyorsanız sunucu açmayın.

Ha birde şöyle tipler var: ÇABUK YARDIM EDIN İKİ GÜNE AÇILIYORUZ YARDIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞMMMMMMH!
üstteki mesajın sonundaki cümlenin aynısını söylüyorum burada.

Dipnot: Şu Türkiyede sadece bir iki sunucuda harbiden eğlendim. İkiside vanilla survival böyle bir köy falan oluşturduk oynuyorduk. Şimdi başlıklara "survival" yazan herkeste market, warp falan filan şey var artık BIKTIM DOĞRU DÜZGÜN SURVİVAL SUNUCU BİLEN VAR MI YA?!?
gidin kendiniz açın hamachili lag olsun bnne yha dersiniz ama lagdan ölürseniz sövün

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende kaç aydır adam akıllı bi rpg serveri açılmasını bekliyorum ama açılan sunuculara bakiyorum 5 sunucunun 4 ü faction elimde olsa harika bir rpg serveri yapacak düzeydeyim ama öğrenciyik elime haftada anca 1tl geliyor

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Amaç para kazanıp başkasının emeğine çomak sokmak çünkü. Param olsun da dandikliği önemli değil kafasında herkes. Türkiye de eskiden osla oynayacak 50 tane server bulurdun fakat artık çoğu yabancı serverler gelişti TR hala yerinde.

Tiltsin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nedeni belli, herkes alıntı yapıyor, yeni fikirler bulunmuyor.
Yabancılara bakarsan hepsi kolayca yeni fikir bulabiliyor.Uğraşılsa yeni fikirler de bulunulabilir Türkiye'de bence bunun sebebi üşengeçlik veya yaratacılığın ülkede yetersiz olması.Aslında o kadar şey yapılabilir ki...

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçimi dökücem ve sebebini söylüyorum burada
boş boş konular açacağınıza araştırmalar yapıp kendinizi geliştirerek ülkemize
katkıda bulunabilirsiniz minecraft platformunda yani burda tırkıye sörvörleri noden gelismiir die konu açıp
mesaj kasmak yerine bişeyler yapsan şimdi belkide 1 adım ileri gitmiştik hep aynı konular hep aynı cevaplar forumda allah bilir
böyle 1000 i aşkın konu vardır.​

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuya girer girmez "Alım varmı ?" yazan insanlardansan hiç konuşmaman daha doğru olur. Yav tamam alım var seni alacaklarsa zaten alırlar ne diye başımızın etini yiyorsunuzki.
skype ekle konuşak yetki ver mantığındalar ve 1-2 kişi değil %100 ü böyle çok ciddiyim %1 olsa bile onları ben getiriyorum :D

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında bütün pluginleri kaldıacaksın.AL bunu redstone ile yap diyeceksin. Bak teker teker nasıl gidiyor sıradanlar.Mojang bukkit serverlere uyumsuzluk olayı getirmeli