Sunucular Artık Çok Sıradanlaştı

CezzarEfendi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm. (Biriniz de içinden söylemeyip yazsın lütfen :D )
Sizi bilmiyorum ama Minecraft sunucuları eskisi gibi zevk vermiyor bana. Eskiden saatlerimizi harcardık gelişmek için. Şimdiki sunucu formülü = 1 lapis + bedava idarecilik + bedava eşyalar.
Sadece bizim değil, yabancı sunucuların çoğu da öyle bence.
Evet, yabancılar bizden fazla uğraşıyor ama artık Minigames diye tabir edilen sunuculardan da sıkıldım. İkisine de kötü demiyorum. RPG dersen onla fazla işim yok zaten. Sadece Minecraft'a daha önce hiç görülmemiş bir şey getiren bir sunucunun ilerde açılmasını arzu ediyorum.

Nobody01

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Her gün sunucular değişti diye konu açıyoruz, farkındayız ama devam yani kaç aydır böyle ya buralar :S

Tiltsin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunun sebebi Türkiye'deki sunucu kurucularının yaratıcılık veya üşengeçlik yetersizliğidir.Artık her şey parayla ilgili,farklılık diye bir şey kalmadı.

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Sonunda beklediğim konu. Zaten profilimden de anlayacağın üzere bu forumda 2011'den beri kayıtlıyım. Ve o zamandan bu zamana kadar Minecraft'a ne kadar güncelleme gelirse gelsin kitleden ötürü bir gerileme yaşadı oyun. Eskiden her önüne gelen sunucu açmıyordu yada açamıyordu. Az ve özdü sunucular. Herkes oyunun ana fikirinin hayatta kalmak olduğunu biliyordu. "Her şeye sahip olayım, sırf PvP yapayım" mantığını ilk kim başlattı bilmiyorum ama içimden ciddi anlamda sövdüm o kişiye. Soruna gelecek olursak eskiden çocuklar aileleri ne kadar zengin olursa olsun ceplerinde 500 TL ile dolaşmazlardı. Ailelerinden izinsiz bir işe kalkışmazlardı. Şimdi ise parayı basıp bir sunucu açıyorlar. Üstüne bunun "Türkiye'nin en iyi sunucusu" olduğunu iddia ediyorlar. O da yetmiyor kendi sunucuları tutmayınca başkalarının emeklerine hunharca saldırıyorlar. Ben onları suçlamıyorum. Yeni nesil gerçekten çok şımarık yetiştiriliyor. Bu kısır döngü gibi bir şey sanırım. Çünkü benden önceki neslin bu tarz ahlaki değerleri muhtemelen benimkinden bir seviye daha yukarıdadır. Bu kısır döngüye umarım bir ara dur denilir.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle abuk subuk konular açıyorsunuz icraata gelince tın yok ? okadar çok tanıdğım varki son oyuncu dahil onlarda bile öyle fikirler çıkmamış sunucular açtılar ama nedense oyuncu gelmedi hiç ?

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Böyle abuk subuk konular açıyorsunuz icraata gelince tın yok ? okadar çok tanıdğım varki son oyuncu dahil onlarda bile öyle fikirler çıkmamış sunucular açtılar ama nedense oyuncu gelmedi hiç ?
Çok rahatsız edici bir üslup ile yazmış olsan da çok doğru bir konuya değinmişsin. Aynısını ben de denedim. Ciddi emek ile eğlenebileceğin bir sunucu açtım ama 3 ay boyunca üye sayısı 8-9'u geçmiyordu. Ve gerçekten emek vermiştim o sunucuya. Bu tarz örnekler gördükçe içim acıyor. Ben bu saçmalıklar yüzünden yaklaşık bir buçuk yıldır Minecraft'ı açmadım bile. Bu denli güzel bir oyunun kitlesi yüzünden günden güne çöküşünü izlemek bir tek beni rahatsız ediyor olamaz. Olmamalı...

• Beğen
Reactions: DIO

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok rahatsız edici bir üslup ile yazmış olsan da çok doğru bir konuya değinmişsin. Aynısını ben de denedim. Ciddi emek ile eğlenebileceğin bir sunucu açtım ama 3 ay boyunca üye sayısı 8-9'u geçmiyordu. Ve gerçekten emek vermiştim o sunucuya. Bu tarz örnekler gördükçe içim acıyor. Ben bu saçmalıklar yüzünden yaklaşık bir buçuk yıldır Minecraft'ı açmadım bile. Bu denli güzel bir oyunun kitlesi yüzünden günden güne çöküşünü izlemek bir tek beni rahatsız ediyor olamaz. Olmamalı...
Patladım artık dostum hep aynı saçma sapan konular yani icraat yok çene var sadece.

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Patladım artık dostum hep aynı saçma sapan konular yani icraat yok çene var sadece.
Ben foruma çok nadir girdiğim için gidişattan pek haberim yok. Açıkçası Minecraft'ın gidişatından uzun süredir bihaberim. Dediğim gibi umarım bir gün bu saçmalıkların temizlendiğini görürüz.

FieldBird

Richie Rich
En iyi cevaplar
0
Napak birader? Yeni minigames getiriyoruz millet daha /lobi yazmayı bilmiyor.
Oyunun yaş kitlesi düşük. Yaşlarının gerektirdiği gibi davranacaklar. (Doğal olan bu.) Bağıracaklar çağıracaklar beceremeyecekler sitem edecekler. Senin buradaki rolün bunlara karşı sabırla yaklaşıp doğruyu doğru bir şekilde anlatabilmek, açıklayabilmektir. Senin artık isyan edeceğin ve çemkireceğin kısım ortada saygısızlık olursa başlayacak. Yalnızca anlayışlı olmalısın. Emin ol faydasını görürsün.

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burda muhabbet yapınca herkes çok iyi çok güzel diyor ancak sunucu açıldığında arkadaşında dediği gibi 10 dan fazla kişi gelmiyor. Bu oyunun kitlesini kurtarmak için yapabilcek pek bir şey yok gibi artık çünkü ipini koparan minecraft oynuyor. Çocuk gelmiş 5-6 yaşına bilgisayarı açmayı öğrenmiş daha interneti açamayan çocuk minecraft oynuyor. Yaş kitlesi düşük oluncada haliyle böyle hardcore sunucular hiç tutmuyor. Öğrenmişler lapis denen illeti anca kazıp satsınlar onuda bir diamond set için.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Bu durumda kesinlikle sizleri suçluyorum. Forumda açılan binbir türlü konuda ve ankette lapissiz sunucunun açılmasına karar verilmesine rağmen açılıpta 10 online çeken sunuculardanız biz. Sizler için farklılaştırarak açtığımız serverlerde emeğimizi alamadan 7-8 online çekip kapanan sunuculardanız biz. Suç bizim değil, biz icraat yapıyoruz. Suç sizde, açıldığı halde destek vermiyorsunuz ve sonrada forumda isyan ediyorsunuz. Normaldir, devam edin pekte bir şey değişmeyecek bu konuların sonucunda.