[SORU] ve [ACİL] Windows 10'umu Sıfırlayacağım, Program ve Tema Önerin

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi Windows 10 yapacağım yine, yüklenecek güzel programlar ve temalar önerin.
Örneğin steam Metro teması gibi.Çok sıkıldım hep aynı stil vb.Sorularım var.
Skypeye tema yükleniyor mu?
Yandex mi Chrome mi (Yoksa Dabbe Mi?) ?
Bildiğiniz güzel icon pack.
Öneri program temaları
Öneri programlar

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Chrome güvenliği en iyi tarayıcı kendi uzantılarından koyduğu temalar dışında değiştirmen zor. Yapanlar vardır ama onlardada güvenlik açığı kesin vardır. Ayreyten Windows 10 için güzel temalar var duvar kağıtları filan hoş. :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burdan bakabilirsin.

Ekleme yapıyım. K-Lite codec pack ve benim winamptan sonra en sevdigim aimp4 indirebilirsin.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Steam için Steam Air temasını kullanabilirsin. Chromium tabanlı browserlar ram konusunda çok kötü ve kişiselleştirme bakımından yetersiz kalıyor ben uzun yıllardır Firefox kullanıyorum ve herkesede gönül rahatlığıyla öneriyorum. Güvenlik konusunda Chrome'un daha iyi olduğunu savunmakta biraz yanlış sonuçta Tor project browser'ı Firefox üzerine entegre edilmiş bu bakımdan güvensiz olsaydı böyle bir proje ortaya çıkmazdı. Öneri medya programı olarak VLC Media Player'ı öneriyorum. Windows'un saçma playerlarından kat kat iyi ve stabil çalışmakta.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Steam için Steam Air temasını kullanabilirsin. Chromium tabanlı browserlar ram konusunda çok kötü ve kişiselleştirme bakımından yetersiz kalıyor ben uzun yıllardır Firefox kullanıyorum ve herkesede gönül rahatlığıyla öneriyorum. Güvenlik konusunda Chrome'un daha iyi olduğunu savunmakta biraz yanlış sonuçta Tor project browser'ı Firefox üzerine entegre edilmiş bu bakımdan güvensiz olsaydı böyle bir proje ortaya çıkmazdı. Öneri medya programı olarak VLC Media Player'ı öneriyorum. Windows'un saçma playerlarından kat kat iyi ve stabil çalışmakta.
Bende firefox öneriyorum. Chrome'u geçtim yandexde birsürü reklam vb şeyler oluyor. Virüs bile kapabiliyor. (Yandex'i çok kullanmadım yeni sürümlerde değişmiş olabilir.)
Ancak çoğu site ve eklenti chrome'a göre tasarlanmıştır.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Google Chrome , Ama Windows 10 KULLANMA! Sebebi İse Windows10 Bir Süre Sonra Bilgisayarında Sorunların Çıkar , Açılmaz Format atmak zorunda Kalırsın
Bende aynısı oldu O kadar Şey gitti PC'de ama Windows 10 Kullanmamanı Tercih ederim.

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Windows 10 yaptım videoda 60 fps sabit alırken her programda 12 fps sabit almaya başladım benim single language tekno seyir single language ile ilgili bir şey demişti ama