Steam'den anne-Baba İKNA etmeden paralı oyun alma taktiği %99 çalışıyor

OLurmu

• olur

Kullanılan: 3 20.0%
  • olmaz

Kullanılan: 12 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Online oyunların çoğu zararlı, aileniz bu işi sizden kat kat daha iyi biliyor. Zararlı bir şeye neden para veresin ki ? Bilgisayarımdaki bütün oyunları sildim oynasam da sadece CS:GO oynarım o da yazın. Yani demem şu ki online oyunlar oynarken bütün bilginiz dışarıda. Her şeyinizi görüyorlar. Teknoloji çok gelişti kendinizi zararlı şeylere değil de faydalı şeylere adayın. Örneğin yazılımcılık öğrenin, kitap okuyun, araştırın ki toplum gelişsin.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Babanın kartını çalıp alsana ne saf insanlar var ulan hahaha ya :D
- Ve O baba bir akşam eve sinirli bir şekilde gelip oğluna ''Neden kartımı benden izinsiz alıp böyle internetten bir şeyler alırsın uleyn!'' diye ağzının ortasına yapıştırınca çocuk sulu gözlerle ''Ben bir şey yapmadım babaağ!'' diye ağlarken babası ''Ya kartın şifresini hackleyip bütün parayı çekseler ha uleyn!'' diye bir kere daha yapıştırır ancak çocuk babasının nasıl bu durumdan haberdar olduğunu ''X - Files'' müziği ile düşünürken Kredi kartı ile yapılan alış verişlerin kayıt altında tutulduğunu ve kart sahibinin bundan haberdar olabileceğini bilmemektedir...

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Online oyunların çoğu zararlı, aileniz bu işi sizden kat kat daha iyi biliyor. Zararlı bir şeye neden para veresin ki ? Bilgisayarımdaki bütün oyunları sildim oynasam da sadece CS:GO oynarım o da yazın. Yani demem şu ki online oyunlar oynarken bütün bilginiz dışarıda. Her şeyinizi görüyorlar. Teknoloji çok gelişti kendinizi zararlı şeylere değil de faydalı şeylere adayın. Örneğin yazılımcılık öğrenin, kitap okuyun, araştırın ki toplum gelişsin.
sınıftaki en çok kitap okuyan kişiyim zaaa XD