bikkik
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hepinize Selamlar Olsun Arkadaşlar..
Şöyle ki yapım aşamasındaki bir haritam var incelemeniz için bir video çekeyim dedim ki bayağı kötü olmuş aslında (360p) ( Youtubeye atarken video da bozulma oluşmuş normalde yoktu bu bozulma). Altta bir kaç adet fotoğraf attım gerçi videodan anlayamadıysanız fotoğraflar ile yorumlayın
Videoyu bir aralar gaza gelipte açtığım kanala attım 
Hakkında:
Fotoğrafları Göremeyen Arkadaşlar İçin Linkler:
Konu Paylaşıldıktan Sonraki Gelişmeler:
➤ Köye 1 adet kule eklendi.
➤ Özel Eşya yapma eklendi.
Örn: Kan Kılıcı "Eşya Aleti" adlı bir fırlatıcıda 1 kızıltaş, 1 parmaklık ve 1 demir ile efektli ve sesli şekilde oluşturulabilecek.
➤ Yeni zırh ve setler ekleniyor.
Örn: Elde tutunca fazladan 1 can veren kılıç. Yeniçeri Hançeri.
➤ Oyunu daha eğlenceli kılmak için 2 bölge daha eklenicek
Nether ve Ölü Diyar
➤ Oyuna giriş kısımı ve renkli açıklamalar eklendi bodozlama şekilde evde doğulmayacak
➤Eşyalara kaynak paketlerini karıştırarak yeni görünüm getirdim buyrunuz
.
Paketleri bilindik internet sitelerinden aldım ve karıştırarak yaptım ki hala zırhlar eksik
.
-- Gelişmeler Bu Konu Üzerinden Paylaşılacak --
-- İyi Forumlar--
Şöyle ki yapım aşamasındaki bir haritam var incelemeniz için bir video çekeyim dedim ki bayağı kötü olmuş aslında (360p) ( Youtubeye atarken video da bozulma oluşmuş normalde yoktu bu bozulma). Altta bir kaç adet fotoğraf attım gerçi videodan anlayamadıysanız fotoğraflar ile yorumlayın
Hakkında:
- Haritanın Adı : Amaç
- Ne Oluyor : Taş kılıçla başladığınız evde gelişerek Wither ve Ejderha ile karşılaşacaksınız
- Hiç Gece Olmuyor mu ? : Elbette gece ve gündüz birbirini takip edecek. Gündüz Alışveriş , Gece Aksiyon
- Emek Hırsızlığı Yapıyor musun ? : Bu soruyu kendime sormam bile saçma ama bilip bilmeden "alıntı yapıyon" diyen arkadaşlar için %100 el yapımım .Komut Bloku Kodları Dahil.Hatta komut bloklu köylü bile görünüyor altta
- Haritayı özelden açmış olduğum server den yapıyorum. (local host yani ._.)
Fotoğrafları Göremeyen Arkadaşlar İçin Linkler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Konu Paylaşıldıktan Sonraki Gelişmeler:
➤ Köye 1 adet kule eklendi.
➤ Özel Eşya yapma eklendi.
Örn: Kan Kılıcı "Eşya Aleti" adlı bir fırlatıcıda 1 kızıltaş, 1 parmaklık ve 1 demir ile efektli ve sesli şekilde oluşturulabilecek.
➤ Yeni zırh ve setler ekleniyor.
Örn: Elde tutunca fazladan 1 can veren kılıç. Yeniçeri Hançeri.
➤ Oyunu daha eğlenceli kılmak için 2 bölge daha eklenicek
Nether ve Ölü Diyar
➤ Oyuna giriş kısımı ve renkli açıklamalar eklendi bodozlama şekilde evde doğulmayacak
➤Eşyalara kaynak paketlerini karıştırarak yeni görünüm getirdim buyrunuz
Paketleri bilindik internet sitelerinden aldım ve karıştırarak yaptım ki hala zırhlar eksik
-- İyi Forumlar--
Son düzenleme: