İnternet bağlantım kopup duruyor!

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar internetim bazen 5 Dk'da bir kopuyor. Telefonda değil sadece Pc'de gidiyor. 2 - 3 kez tekrar bağlan diyince bağlanıyor. Online oyunlarda çok sıkıntı oluyor yardım edermisiniz

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kullandığın İntenet sağlayıcısı Türk Telekom ise onun sebebindendir. Altyapı çalışmaları oluyor nisana kadar devam edecek. Ancak yine de müşteri hizmetlerini arayıp kontrol ettir. Belki altyapında bir problem vardır.

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kullandığın İntenet sağlayıcısı Türk Telekom ise onun sebebindendir. Altyapı çalışmaları oluyor nisana kadar devam edecek. Ancak yine de müşteri hizmetlerini arayıp kontrol ettir. Belki altyapında bir problem vardır.
Laptop dediğim gibi sadece bunda gidiyor laptopla alakalı bir şey diğer cihazlarda yok sorun

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende de oluyor. TTNet kullanıyorsan özellikle oluyor çünkü altyapı çalışmaları, bilmem ne tamiri vb. Arasan da bunları söylüyorlar :/
Diğer bir neden IP'de. olabilir bir keresinde bir şekilde int. IP'si değiştiği için 5 modem değiştirip 60 tl kadar da servis masrafına batmıştık ve sorun IP'den çıktı sakın aynı hatayı yapma deymiyor :(

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Çözüm; her gün müşteri hizmetlerini aramak ve onları abonelikten çıkmakla tehtit etmek. Sorun çözülmüştür, iyi çalışmalar.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
TTNet Veya Uydunet Kullanıyosan Çok Normal Benim İnternetim uydunet Belirli Saatlerde İnternet Kesiliyor Sebebi İse Uydunet Rusya Gibi Ulkelerden Saldırı Yemesi.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sadece laptopta bu sorun var demiş, tüm forum ttnet bilmem ne demiş. Bilmiyorsanız susun bilgi kirliliği yapmayın.