MuzafferM54
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben Market Adındaki Skeletonun Elindeki Yay Yerine çimen olmasını istiyorum ve Skeleton Oyunculara Damage vurmaya bile çalışmasın (yani hareket de etmesin)
nasıl yapacam ?server npc kullan?
google kullanmanı tavsiye ederim.nasıl yapacam ?
Akıllı Arkadasım benim googlede bulamadıgım için forumu kullanıyorum zatengoogle kullanmanı tavsiye ederim.
kardes ben skriptle yapıyorum sag tıklayınca takas açmıyorum skriptle bi menu acıyorum o yüzden lazımLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu pluginide
ya da shopkepper'ı da kullanabilirsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kardes ben skriptle nasıl yapılır diyorum ve istedigim şu. bir skeleton olcak, adı "&c&lMarket" olcak ve elinde "Grass" olcak. Buna Sag tıklayınca örnegin "/market"NPc Ile Yap O Acilacka Alanı Komuta Bağla Npcye Sağ Tıklayınca O Komut Yürütülsün
kardes ben skriptle nasıl yapılır diyorum ve istedigim şu. bir skeleton olcak, adı "&c&lMarket" olcak ve elinde "Grass" olcak. Buna Sag tıklayınca örnegin "/market"
komutu yürütsün istiyorum.
on rightclick on zombie:
clicked entity's tool is grass:
bungeecord connect player to "Faction" #Mesela
eline çimen verirsek ok atamaz di mi ?PHP:on rightclick on zombie: clicked entity's tool is grass: bungeecord connect player to "Faction" #Mesela
Wildskript gerekir.
ben aşagıdaki komutları kullanıyordum skeleton ok atıyordu yine ama sadece damage vurmuyordu:atamaz.
*10krktr
on damage of player:
attacker is skeleton
name of attacker entity is "&c&lMarket"
cancel event
on damage of skeleton:
attacker is player
name of event-entity is "&c&lMarket"
cancel event