İp:46.101.220.62 ||SkyBlock||SkyBlockArea Server Eğlenceye Kapılın!

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
-------------------------------------------------SkyBlockArea-----------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------Server İp-------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------46.101.220.62-------------------------------------------------------------
-------- ----------------------------------------------Sunucu versiyonu : 1.7.x------------------------------------
-------------------------- --- Adminler:Repentances , vatansbeytr(@blade20090999 ) --

_________________________________________________________________________________________________________________________________

--------------------------------------------------------------------------------------------------Server Hakkında-----------------------------------------------------------------------------------------------
-1 Gb ram'e sahiptir-
-Lokasyon Frankfurt
-Şimdilik Oyuncu sayısı 20 kişi olarak ayarladım daha sonra arttırıcam ilgi görürse-
-Buildleri kendim değiştiriyorum yavaş yavaş buildler spawn değişicek-
-Hazır pluginler hariç pluginleri kendim kodluyorum-
-Zombilerden kırıktaş demir kızıltaş altın ve elmas düşme ihtimali vardır-
-İhtimaller %15 ek item düşmeme , %35 kırıktaş düşme 3 adet,%25 demir düşme,%10 kızıltaş düşme,%15 altın düşme,%10 elmas düşme şansı vardır-
_______________________________________________________________________________________________________________________________

------------------------------------------------------------------------------Serveri Açmaktaki Amacım--------------------------------------------------------------------------------
Kesinlikle para kazanmak gibi bir amacım tam tersine madem server açtım arkadaşlarla neden birlikte oynamıyoruz muhabbet olur servere insan gelirse diye serveri burada paylaştım neden böyle bir server açtıma gelirsek genelde girdiğim serverlerde Spawnırlar parayla satılıyor ve serverde viplere aşırı ayrıcalıklar tanınıyordu bende herkezin eşit olduğu bir sunucu açim dedim.
_________________________________________________________________________________________________________________________________
--------------------------------------------------------------------------------------------------Hakkımızda---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunucuyu açalı yaklaşık 3 hafta oldu tanıtmak bugüne kısmetmiş.Tamamen skyblock üstüne kurulmuş bir sunucudur ve parayla herhangi birşeye sahip olamazsanız viplik vardır fakat sunucuya destek amaçlı ek bir özelliği yoktur feed ve repair dısında kitinde ise tas ve toprak vardır.Market pahallıdır para kazanmak zordur birçok canavarın spawner'ı bulunur.Gerçek parayla değil oyun parasıyla alabilirsiniz.Build ve map hali hazırda bana ait değil çünkü hazır bir server dosyası kullanıyorum sebebini sorucak olursanız kendi sahip olduğum vps üzerinden serveri çalıştırıyorum.Kapanma ihtimali en az 3 ay yok biz eğlence amaçlı oynamak için açtık sizide bekleriz :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------- Server'dan Karaler------------------------------------------------------------------------------------------------
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bir Sorun problem bulursanız mesajla iletin serveri daha iyi yapabilmek için her fikre kapım açık buildleri yavaş yavaş düzelticem kötü biliyorum vurmayın :( :kırbaç::ci:

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben server dosyasını hazır aldıpım içim mapda hazır pluginlerin bir kaçı benim ama onlarda hazır :) yavaş yavaş özelleştircem bu arada mapın sahibi hakkında problem yok iznim var :)