Konu Kilit Lütfen - Size Skript

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Event bölümünün aynısını sanki bir yerde görmüstüm, yanılıyor olabilirim.
Ayrıca konuyu beğenmedim, çünkü herkes ya skript'te yada javada bir seriden baslıyor, yani herkes baslıyor hepsi 1 yada 2. bölümde bırakıyor. İlk bölümü gösterip kayboluyorlar, o serilerin devamını yapabilirdin bu tarz konular web'de mevcut zaten..

Edit: Herhangi bir yerden alıntı yaptığınız bölümler oldumu?

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlatımın güzel ancak bilmeyenler bazı şeyleri anlayamayabilirler. şu an bunları yazmaya üşendim ancak bunlar haricinde güzel.
Hafif de olsan yazsan? Anlamazlar diye örnekleri falan vermedim zaten.
Event bölümünün aynısını sanki bir yerde görmüstüm, yanılıyor olabilirim.
Ayrıca konuyu beğenmedim, çünkü herkes ya skript'te yada javada bir seriden baslıyor, yani herkes baslıyor hepsi 1 yada 2. bölümde bırakıyor. İlk bölümü gösterip kayboluyorlar, o serilerin devamını yapabilirdin bu tarz konular web'de mevcut zaten..
Event bölümünün aynısı değil, bahsettiğin konu: https://forum.gamer.com.tr/konu/rehber-dev-skript-rehberi.208762/ Ondan alıntı yapmadım.
Ayrıca dediğim gibi devam ettireceğim konuyu ben öyle birisi değilim.Tabi, çok beğenilirse.

ThePluginer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabları göstermemişsin.
Tablar kod yazarken karşımıza çıkacak ve o yüzden 2. bölümde düşünüyorDUM.
Güzel anlatmışsın ellerine sağlık fakat tabları göstermemişsin..
Önemli değil, baya bir uğraştım.
Bu forumda gerçekten bu konu hakkında bilgili olanlar bile konu açmazken bunu açman yanlış olmuş, reklamını yapmışsın sadece. konu yararsız.
@Nano_Sensei @Rosenrot @MhaWTHoR
Konu yararsız mı? Ben burada o kadar uğraşıyorum o kadar bilgili kişiler gitsin açsın o zaman siz onların konusunu beğenin.
Örnekler Nerede? Bilmeyen Birkişi Hiçbirşey Anlamaz Bu Konudan
Örnekler 2. bölümde gelecek dedim keşke okusaydın.

KONUYU KAPATIYORUM REZİLLİK RESMEN O KADAR UĞRAŞTIM AYIP YAPTIĞINIZ.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eğer iki üç eleştiriyle konunuzu kapatıyorsanız hiç konu açmayın daha iyi

LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi