Ben onun korumasıyım qrdş. Selamını aldığım için yazdım :/:koş: obama foruma gelmiş !
Ben onun korumasıyım qrdş. Selamını aldığım için yazdım :/:koş: obama foruma gelmiş !
OMK! (Obamanın Müslüman Koruması yani yanlış anlamayınBen onun korumasıyım qrdş. Selamını aldığım için yazdım :/
Ben onun korumasıyım qrdş. Selamını aldığım için yazdım :/
Hayır... Şu anki halimle oldukça güçsüz bir ruhum sadece. Elimdeki tek şansım ki benim yok edilemez olmam. Bana bedenini vermenden memnun olurum insan. Bedenime ulaştığım vakit, istediğini yerine getireceğim.Bedenimi sana ödünç verebilirim. Fakat senin gibi güçlü biri için zayıf bir bedendir. Şayet istersen 1 bedeni 2 ruh olarak kullanabiliriz böylece ben senin gücünü bedeni kullanabilecek miktarda mühürlerim... İyi bir anlaşma değil mi?
Obama tam Müslüman değil yarı Müslümandır. Annesi Hristiyan babası Müslüman. Adam her iki dine de saygı duyuyor. Ayrımcılık yapmıyorYanlış anlama vol 185945681548599178526 _ anladım - kartezyen x koordinat
İbretlik Tespitim : Obama ALeyküm Selam dediyse müslüman :hmm:
Peki bekliyorum.Hayır... Şu anki halimle oldukça güçsüz bir ruhum sadece. Elimdeki tek şansım ki benim yok edilemez olmam. Bana bedenini vermenden memnun olurum insan. Bedenime ulaştığım vakit, istediğini yerine getireceğim.
Bu işlem biraz zamanımı alacaktır. Ve sonunda sen halen kendi bedenine sahip olacaksın. Ben ise seninle birlikte, tamamen zihnini kaplayan bir boyutta yışyor olacağım.Peki bekliyorum.
Truman varken mi hmph :/Obama en iyi seçimdir ^^
Peki bekliyorum.
Biz buna Türkiye'de cin diyoz yalnız, sen de vücudunu verip kafir mi olacaksın?Bu işlem biraz zamanımı alacaktır. Ve sonunda sen halen kendi bedenine sahip olacaksın. Ben ise seninle birlikte, tamamen zihnini kaplayan bir boyutta yışyor olacağım.
beden alıpta napıcan bence sen insan bedeni alma bir mermiye ölüyor şu bedeni al benceHayır... Şu anki halimle oldukça güçsüz bir ruhum sadece. Elimdeki tek şansım ki benim yok edilemez olmam. Bana bedenini vermenden memnun olurum insan. Bedenime ulaştığım vakit, istediğini yerine getireceğim.
Godzilla o yalnızbeden alıpta napıcan bence sen insan bedeni alma bir mermiye ölüyor şu bedeni al bencedinozoru fiyorum ölmez o kolay kolay dünyaya hükmedersin
Bu arada Eti Albeni çalışanları*Bunun bedeni müsait sanırsam.
Allah'a şükür Müslüman'ız muhterem kardeşim.Truman varken mi hmph :/
Biz buna Türkiye'de cin diyoz yalnız, sen de vücudunu verip kafir mi olacaksın?![]()
Haykırdım yaaahbeden alıpta napıcan bence sen insan bedeni alma bir mermiye ölüyor şu bedeni al bencedinozoru fiyorum ölmez o kolay kolay dünyaya hükmedersin
Cin yola geldi :/Allah'a şükür Müslüman'ız muhterem kardeşim.