Geçici beden arıyorum.

DarknessLefos

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bedenimi sana ödünç verebilirim. Fakat senin gibi güçlü biri için zayıf bir bedendir. Şayet istersen 1 bedeni 2 ruh olarak kullanabiliriz böylece ben senin gücünü bedeni kullanabilecek miktarda mühürlerim... İyi bir anlaşma değil mi?
Hayır... Şu anki halimle oldukça güçsüz bir ruhum sadece. Elimdeki tek şansım ki benim yok edilemez olmam. Bana bedenini vermenden memnun olurum insan. Bedenime ulaştığım vakit, istediğini yerine getireceğim.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlama vol 185945681548599178526 _ anladım - kartezyen x koordinat

İbretlik Tespitim : Obama ALeyküm Selam dediyse müslüman :hmm:
Obama tam Müslüman değil yarı Müslümandır. Annesi Hristiyan babası Müslüman. Adam her iki dine de saygı duyuyor. Ayrımcılık yapmıyor :D

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayır... Şu anki halimle oldukça güçsüz bir ruhum sadece. Elimdeki tek şansım ki benim yok edilemez olmam. Bana bedenini vermenden memnun olurum insan. Bedenime ulaştığım vakit, istediğini yerine getireceğim.
beden alıpta napıcan bence sen insan bedeni alma bir mermiye ölüyor şu bedeni al bence
dinozoru fiyorum ölmez o kolay kolay dünyaya hükmedersin

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben DarknessLefos! Sonunda bu ölümlünün vücuduna ulaşmayı başardım! Anlaşmayı tamamladık. Eski güçlerimi kazanıncaya kadar bu vücutta kalacağım!