Ders çalismadigim icin vicdanım ağrıyot

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ders calisamiyorum surekli kendimi yorgun ve bitkin hiss ediyorum dikkatimi toparalayamiyorum sanki enerji tasarufu modundayim 11 ci senem okuldaki bu son yıl bari okulu bitirmeden ufaktan biseyler ogreneyim diyorum ama nafile
Taktik verin

Not : 18 yasimdayim vrya 17 emin deigilim

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okulda konuyu anlıyorsan sıkıntı yoktur derim eğer anlıyamıyorsan eve giderken kendini gaza getir şunu söylemeyi deneyebilirsin.
" Yahu benim son senem ben ne diye boş boş duruyorum eve gidince hiç değilse ne var ne yok bi bakıyım " dikkat et 30 saniyeden kısa sürmesin
Yada intte mat bilmecesine falan bak yada ne biliyim tarihi sorulara falan bak eksiğin olduğunu farkettiğin yeri okuyabilirsin ben o şekilde gaza geliyorum :)

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sen 80 yaşında değil miydin amca ?
Şaka maka bir yana, öğrenmenin zevkli yolu video izleyerek öğreneceksin.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 siniftan beri ders calismiyordum suan elimde 6 sinif matematik ve 5 sinif Azerbaycan dili ( Türkçe dersi gibi bir şey ) kitabı var ders calisirim ama tek eksigim dikkat sorunu ve halsizlik

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ders çalışmak için kendini kısıtlamana gerek yok, ders çalışmayı yapmayı sevdiğin şeylere özendir. Elinden geleni yap ders çalışmaya enerji bulmak için, fazla değil düzenli çalış. Gösterilen şekilde değil anladığın şekilde çalış. Gerisini Allah'a (veya inancındaki Tanrı'ya) bırak.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yazılım okumanı öneririm. şu an çalışacağın şeyler yazılımın temelidir zaten. Ve yazılım için hiç geç kalmadın.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ders çalışmak için kendini kısıtlamana gerek yok, ders çalışmayı yapmayı sevdiğin şeylere özendir. Elinden geleni yap ders çalışmaya enerji bulmak için, fazla değil düzenli çalış. Gösterilen şekilde değil anladığın şekilde çalış. Gerisini Allah'a (veya inancındaki Tanrı'ya) bırak.
Talos hepimize yardim etsin