ChestCommands tp yapma lütfen acil

Rycep41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar şimdi serverimde kolaylık amacıyla 1vs1 hızlı menüsü ekledim bir şekilde , şimdide mesela envanterde emerald olacak tıklayınca orda 3 kısım çıkacak mesela
parkur - labirent1 - labirent2 oyuncu birine tıkladığında oraya ışınlanacak kolay bir şey olabilir ben bilmiyorum rica etsem yapabilirmisiniz ?
labirent1 koordinat -925 4 687
labirent 2 koordinat -828 5 792
Parkur koordinat -823 4 610

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kadar hazırcı olmayın birde koordinatları verip milletden hazır bir şekilde istiyorsunuz. ChestCommands diye plugin var. Minecraftda koordinata ışınlayan komut var. Bunları kullanarak git biraz araştır yap.

Şu foruma sırf yardım istemek için kayıt olmayın.

Rycep41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
chestcommands de "COMMAND:" bölümüne" tp <x> <y> <z> " girersen olur
Yapamadım lütfen yardımcı olurmusun ?

Bu kadar hazırcı olmayın birde koordinatları verip milletden hazır bir şekilde istiyorsunuz. ChestCommands diye plugin var. Minecraftda koordinata ışınlayan komut var. Bunları kullanarak git biraz araştır yap.

Şu foruma sırf yardım istemek için kayıt olmayın.
Bu pluginin bende olduğunu zaten söyledim , bu forumda yardım bölümü açılmışşa sen buna karışamassın dostum :kırbaç:

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen beni yanlış anladın. Ben yardım istemeyin mi diyorum? Tabikide istiyceksin ama biraz araştır ,dene, çabala ondan sonra yapamadın mı? Tamam isteyebilirsin ama hiçbir şey yapmadan birşeyin olmasını bekliyorsunuz. Yukarda ben gerekli cevabı verdim ve sana nasıl yapılacağını söyledikden sonra sen hiç denemeden direk yapamadım yardımcı olurmusun diyorsun. Anlatabiliyormuyum? Sonrada Türkiye neden gelişmiyor ha?

Rycep41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen beni yanlış anladın. Ben yardım istemeyin mi diyorum? Tabikide istiyceksin ama biraz araştır ,dene, çabala ondan sonra yapamadın mı? Tamam isteyebilirsin ama hiçbir şey yapmadan birşeyin olmasını bekliyorsunuz. Yukarda ben gerekli cevabı verdim ve sana nasıl yapılacağını söyledikden sonra sen hiç denemeden direk yapamadım yardımcı olurmusun diyorsun. Anlatabiliyormuyum? Sonrada Türkiye neden gelişmiyor ha?
Açtığım konunun başlığını tekrar okurmusun rica etsem ? yaklaşık 50 dakika felan uğraştım sürekli konsoldan chestcommands hata verince sizlerden yardım istedim .Fakat her zaman olduğu gibi baltalanmaya müsait bir forum maalesef <_<

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Warp şeklinde istiyorsan "warp xxx" yazıcaksın komut yerine. Bunu yapmadan önce gereken yere gidip "/setwarp xxx" yazıcaksın.

Rycep41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarda arkadaşın dediğini denediniz mi acaba?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şu şekilde hocam :)

Warp şeklinde istiyorsan "warp xxx" yazıcaksın komut yerine. Bunu yapmadan önce gereken yere gidip "/setwarp xxx" yazıcaksın.
Hatta Hocam şöyle anlatayım ben sana , örnek vericek olursak serverimde 1vs1 hızlı menüsü gibi bir şey var kit yenileyince otomatik olarak envantere geliyor tıklayınca bir kısım açılıyor , ordan arenaya katıl - veya arenadan çıkabiliyorsun yani bu tarz bir şey lazım ^_^ envanterdeki xx iteme tıklayınca warp listesi çıkacak :gg: