Hello !

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Türk oyun platformu kurulduğu zaman oraya çoluk çocuk doluşması kaçınılmaz. player.me var en kapsamlı oyun platformu şu anda. Uluslararası olması çoluk çocuğu uzak tutmaya yetiyor. (Türk adminler de var.)
Sadece şu Uluslararası alandaki Minecraft rezilliği sonrası bu tarz yanlış anlaşılmaları düzeltmek için medyaya ulaşabileceğimiz bir yer lazım bence :/
Yabancı Youtuber'lar bunu yapabiliyor ama Türkiye'de "Maynkarft'ta kan var" davası çıktı kimseden ses seda yok :(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece şu Uluslararası alandaki Minecraft rezilliği sonrası bu tarz yanlış anlaşılmaları düzeltmek için medyaya ulaşabileceğimiz bir yer lazım bence :/
Yabancı Youtuber'lar bunu yapabiliyor ama Türkiye'de "Maynkarft'ta kan var" davası çıktı kimseden ses seda yok :(

Ses çıkartan vardı fakat Türkiye de isyan kültürü olmadığı için başarısızlıkla sonuçlandı. (Diğer birçok durumda olduğu gibi.) Türkiye'de oyuncu kitlesinin içler acınası halini gözlerimle gördüm (Gamex oyun fuarı. Yine gitme sebebim analiz.)

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ses çıkartan vardı fakat Türkiye de isyan kültürü olmadığı için başarısızlıkla sonuçlandı. (Diğer birçok durumda olduğu gibi.) Türkiye'de oyuncu kitlesinin içler acınası halini gözlerimle gördüm (Gamex oyun fuarı. Yine gitme sebebim analiz.)
Ben en iyi Fps'nin Wolfteam seçildiği oyun fuarlarına gitmiyorum açıkçası :( Analizlerden bir şeyler kazanabildin mi?

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
I ** yazdıktan sonra okumaktan vaz geçtim.

Ne keşfetmek isterdiin ???? Romanya Edition

(Cevap: bütün global oyuncuların bulunduğu, "insan" olduğunuz interaktif bir sosyal medya.)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben en iyi Fps'nin Wolfteam seçildiği oyun fuarlarına gitmiyorum açıkçası :( Analizlerden bir şeyler kazanabildin mi?

Evet. Gamex'in aslında oyunlarla ilgili olmadığına dair solid fikir sahibi oldum. Ordular ikinci hedefiniz avrasya bilmemne festivali (Arkadaş götürecek beni buna. Daha ne olduğundan haberim yok.)

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Beyler Scam kokusu alıyorum bir delilik yapmadan araştırın önce.

(Scam: s-k-e-m) Yalan söyleyerek bir kitleyi asla olmıyacak vaatlere inandırmak.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elimden geldiği kadar çevirdim;
Hello fellow Minecraft players (Selam dostlarım mc oyuncuları,), had a hard time with your Turkish topic names and whatnot.(Sizin türk konuları ile zor zamanlar geçirdim herneyse.) Google translate should be awarded for it.(Google çeviri ile anlaşabilmeliyiz.) Anyway lets get to the topic; (Neyse asıl mevzuya gelirsek; )

I ** Martyn Gallagher, prospective media owner from Romania.(Ben Romanyadan Martyn Gallager, olası medya sahibi) I have a project and i need your help with a matter.(Benim bir projem var ve birazcık sizin yardımıza ihtiyacım var.) (Not moneywise) (Finansal olarak değil!)

What is my project you may ask, (Benim projemi sorarsanız:)
My project is creating interactive social media where you can be human. (Projem bir interaktif bir sosyal medya yaratmak)
Global media for all gamers. (Bütün oyuncular için bir medya!) (Bence bir forum gibi bir şey gençlik :3)
It'll be a groundbreaking size operation. (Bu çok büyük çığır açan bir operasyon olacak!)
What i need from you guys,(Sizden neye mi ihtiyacım var?) I need you to unite, that is your duty.(Tek göreviniz birleşmek [gibi bir şey]) People will try to stop you with censorship and bans.(İnsanlar yasaklamayı ve sansürlemeyi durdurmayı denemeli!) I know, i've been there.(?) You need to take what you deserve. (Hak ettiğini alman gerekir!) You deserve freedom and unity.(Özgürlüğü ve birliği hak etmen[?]) People all around the world trying to take their righteous freedom. (Dünya etrafındaki insanlar onların doğru özgürlüğünü almaya çalışıyor!) Gamers and internet should support them. (Oyuncular ve internet onları desteklemeli!)

Gamers, unite. (Oyuncu Birliği)

Translated by HestiaKNF
(HesitaKNF tarafından çevrildi)

Heyt be! Ben be! Çevirdim be! Yaşasın be!
Çevirmene gerek yokmuş. Adam rastgele yazmış :D Tüm İngilizce birikimimi kullanırken ben. İnteraktif bu forumdan, insanlar yasaklamayı ve sansürlemeyi durdurmayı denemeliye. Ordanda hak ettiğini alman gerekirden, özgürlüğü ve birliği hak etmenden ._. Kısaca "Bana bir su getir çünkü foklar ölüyor. Uzaya derhal Uzay Gemisi göndermeliyiz."

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evet. Gamex'in aslında oyunlarla ilgili olmadığına dair solid fikir sahibi oldum. Ordular ikinci hedefiniz avrasya bilmemne festivali (Arkadaş götürecek beni buna. Daha ne olduğundan haberim yok.)
Daha çok ünlü olan ve ünlüleşmeye devam eden oyunların biraz daha gösteriş ile daha çok para kazanmalarını sağlayan ve karın bir kısmını kendi alan bir fuar bence :/ Avrasya festivali ile ilgili bilgim yok.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha çok ünlü olan ve ünlüleşmeye devam eden oyunların biraz daha gösteriş ile daha çok para kazanmalarını sağlayan ve karın bir kısmını kendi alan bir fuar bence :/ Avrasya festivali ile ilgili bilgim yok.

Yok oyunlarla ilgisi yok. "Bu oyunu en iyi bizim ekran kartlarımız renkli gösterir..." Fuarı aslında Gamex. 3 oyun standı varsa (2 si LoL zaten.) 8 tane donanım standı vardı.

Çevirmene gerek yokmuş. Adam rastgele yazmış :D Tüm İngilizce birikimimi kullanırken ben. İnteraktif bu forumdan, insanlar yasaklamayı ve sansürlemeyi durdurmayı denemeliye. Ordanda hak ettiğini alman gerekirden, özgürlüğü ve birliği hak etmenden ._. Kısaca "Bana bir su getir çünkü foklar ölüyor. Uzaya derhal Uzay Gemisi göndermeliyiz."

Bence de hiçbir şey yapmayalım. Ne gerek var zaten bir yere varamayacağız. Bir şeyleri denersek bir yerimiz eksilir çünkü.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yok oyunlarla ilgisi yok. "Bu oyunu en iyi bizim ekran kartlarımız renkli gösterir..." Fuarı aslında Gamex. 3 oyun standı varsa (2 si LoL zaten.) 8 tane donanım standı vardı.

Bence de hiçbir şey yapmayalım. Ne gerek var zaten bir yere varamayacağız. Bir şeyleri denersek bir yerimiz eksilir çünkü.
Eninde sonunda gitmeyeceğim bir fuar olarak da kalır :p Tam olarak nerede oluyor bu fuarlar bu arada? *Bir şeyleri denersek bir yerimiz eksilir çünkü +1*