Minecraft P.E. De Ne Yapabilirim?

drksnk1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhaba arkadaşlar başlıkta'da belirttiğim gibi M.C. P.E. de ne yapabilirim? Survival oynadıktan 30 dk sonra canım sıkılıyor. Creativede'de yapacak bir şey yok. Mod desen nasıl yapılcağını bilmiyorum. Bir yardımcı olsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

drksnk1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mobil versiyon derken minecraft orjinel olmasındanmı bassettin?

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet para ile 15 ₺ civarı satın aldıysan bazı serverlarda oynayabiliyorsun. Ama nasıl giriliyor bilmiyorum. Belki crack serverlarıda vardır.

drksnk1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz fakiriz kanka benim apkli [emoji1]

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Mobilden araştırma yapabilirsin. Crack serverlara bakabilirsin. Ayreyten normal minecrafta göre gayet ucuz bence.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Evet para ile 15 ₺ civarı satın aldıysan bazı serverlarda oynayabiliyorsun. Ama nasıl giriliyor bilmiyorum. Belki crack serverlarıda vardır.

Yanlış bilgilendirme. Satın almadan da tüm serverlara girilebilir.

Play butonuna tıklayın, akabinde, "*->"a benzeyen bir buton vari ona tıklayın. Burada server adıne rastgele bir şey yazabilirsiniz. Port genel olarak default bırakılır ancak, serveri kuran kişiye de kalmış bir durumdur port işi. Şimdi vereceğim serverlarda default portlar çalışıyor.

En Popüler Sunucular (2 tane var zaten neyin kafası!? :D ):

HyPixel Pocket Edition ( Minigames serveri özünde, isterseniz Survival Games'ini oynayabilirsiniz. Ama ben tavsiye etmiyorum. ): pe.hypixel.net
LifeBoat(En İyi Survival Games Serveri. MCSG ile eşdeğer denebilir kalite açısından. Hatta daha da üstün MCSG'den.): sg.lbsg.net

Yakın bir zamanda MinePlex'de PE sunucusunu açacakmış, onu bekliyoruz... :)