Kendiside rezil sunucusuda rezil. Herkes görsün. Successed

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne bekliyordun? Herkesin üçkağıtçılık yapmadan bir yere varabileceğini mi bu devirde zor!

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Enes, devir böyle işlemiyor. Sen ve senin gibi düşünenler bu deviri bu hale getiriyor.
İki veya üç tane V3led'in böyle düşünmesi ile herkes böyle yapamaz değil mi?

Eğer sende böyle düşünüyorsan sende "V3led" bölümüne girersin, kusura bakma ama böyle :) @EnesXYZ

EDİT: Açtığınız konuya gelirsek, ben bu arkadaşı tanırım. İyi arkadaştır, sohbetimiz olmuştur aylarca. Bi' yanlışını görmedim Allah için yani. Site olayı felan hiç konuşmadığımız için olabilir. Sunucu konusunda büyük yardımları oldu. Şimdi yani bi' site içinde yok "rezil insan" yok "adam olamamış" demek bence yanlıştır. Yazdığı tek bi' mesaj ile böyle diyorsanız, kusura bakmayın sizde öylesiniz.

Böyle bi' konuyu arkadaşın kendisi ile konuşabilirdiniz? Dikkat çekmek veyahut bu arkadaşı ifşa etmek için konu açmanız bence saçma... Özel mesaj yolu ile konuşabilirdiniz diye düşünüyorum, hayırlı günler.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Enes, devir böyle işlemiyor. Sen ve senin gibi düşünenler bu deviri bu hale getiriyor.

Eğer sende böyle düşünüyorsan sende "V3led" bölümüne girersin, kusura bakma ama böyle :) @EnesXYZ

EDİT: Açtığınız konuya gelirsek, ben bu arkadaşı tanırım. İyi arkadaştır, sohbetimiz olmuştur aylarca. Bi' yanlışını görmedim Allah için yani. Site olayı felan hiç konuşmadığımız için olabilir. Sunucu konusunda büyük yardımları oldu. Şimdi yani bi' site içinde yok "rezil insan" yok "adam olamamış" demek bence yanlıştır. Yazdığı tek bi' mesaj ile böyle diyorsanız, kusura bakmayın sizde öylesiniz.

Böyle bi' konuyu arkadaşın kendisi ile konuşabilirdiniz? Dikkat çekmek veyahut bu arkadaşı ifşa etmek için konu açmanız bence saçma... Özel mesaj yolu ile konuşabilirdiniz diye düşünüyorum, hayırlı günler.
Adam benim yazılımımı alıp bana ahkam kessin. Ben de özel mesajda mı tutayım her şeyi? Konuşulmuş şeyler mutlaka vardır özelde ki buraya taşıyacak kadar sabrı tașmıș arkadaşın. Ki haklı da zaten. Böyle bir şey kabul edilemez bir saygısızlık.

UmmetEmin

İnsanlar unutulduklarında ölürler.
En iyi cevaplar
0
Arkasında değilim devir böyle işliyor!
Gayette iyi arkasındasınız demektir bu. Ki ben bu işten para kazanıyorum. Script için 1 ayımı harcadım. Kalkıpda burda devir böyle işliyor diyemezsiniz.

Neyi konuşuyum? Adam benim 150 liraya sattığım scripti 250 liraya satıyor ne iş? Kalkıp ne diyim böyle rezil insanlara sana faydan var diye tutupda burda bana laf atamazsın. Burada konu açmamın nedeni yaptığı rezillği herkesin görmesi.
Telif hakları elinizde değil mi acaba ?
Evet Bende.
Adam benim yazılımımı alıp bana ahkam kessin. Ben de özel mesajda mı tutayım her şeyi? Konuşulmuş şeyler mutlaka vardır özelde ki buraya taşıyacak kadar sabrı tașmıș arkadaşın. Ki haklı da zaten. Böyle bir şey kabul edilemez bir saygısızlık.
Bu mesaj bana atılmadı. Özelde de bir olay geçmedi. 2-3 ay önceden buna benzer bir kavgamız oldu. şu an onunla düşmanız kısa ve net. Bu fotoğrafıda müşterilerimden birisi attı.

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Özelden konuşulmamış "Özelde de bir olay geçmedi" dedi. Hani özelden çözülse anlarım ama böyle konu açarak karşı taraftaki arkadaş'ı kendinizden soğutursunuz. Saygısızılıktır, evet haklısınız ama böyle ulu ortada çözüme kavuşamazlar... Benim tercihim, özelden konuşmaları ve çözmeleri.

UmmetEmin

En iyi cevaplar
0
Özelden konuşulmamış "Özelde de bir olay geçmedi" dedi. Hani özelden çözülse anlarım ama böyle konu açarak karşı taraftaki arkadaş'ı kendinizden soğutursunuz. Saygısızılıktır, evet haklısınız ama böyle ulu ortada çözüme kavuşamazlar... Benim tercihim, özelden konuşmaları ve çözmeleri.
Bak senin anlamak istemediğin bir olay var.
2-3 ay önceden buna benzer bir kavgamız oldu.
Yukarıda ne yazıyor. Zaten kavgalıyız yazıyor. Bu insanlıktan nasibini alamamış şahsiyetle özelden çözülecek bir durum değil.

Ayrıca amacım rezil etmek. Özelden böyle şahsiyetsizleri rezil etmem beklenemez heralde.

UmmetEmin

En iyi cevaplar
0
Dediğimi keşke anlasanız... Hayırlı günler.
Dediğim gibi amacım başka insanların görmesi. Sana birşeyden faydası dokundu diye gelip burada yaptığı yanlışı herkese göstermemin yanlış olduğunu söyleyemezsin. Dediğini anladım ama yapmayı düşünmediğim bir şey. Sana da hayırlı günler.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İronik bi cümle yanlız bir konuyla iki kişide rezil olmuş anlamında kullandım. Üstüne bunu anlamayıp konu sahibinin beğenmeside komik.
Komik değil ne yazık ki trajedik :/
Konuyu açıp üstüne görmemiz için buralara taşıyan kişi, hem kendini hem de karşı tarafı rezil etmiş. Ki karşı taraf zaten suçlu :/ Yani gelip burada rezil etmeye "çalışması" bir fayda etmeyecektir. Bunun yerine belirli yerlere şikayet etse çok daha makul olurdu :/