3 (üç) Adet Yardıma İhtiyacım Var

Ahmet06Ahmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1- Bungecoord suz Çakma Lobi Yapılırmı?
2-SurvivalGames i Citizens e Nasıl Baglarım ? Mesela İskelete Tıklayınca SG Menusu Acılacak Ordan Secicez
3-SurvivalGames Vote Nasıl Yapılır ? Adamlar Bir Adet Yerde Bekleyip Oy Vericekler
4- SERVERIME BUNDAN ANLAYAN BIRI LAZIM UCRET ODEMIYECEK PLUGINER OLUCAK! GEREKIRSE BIZ BILE VERIRIZ
VİDEO VARSA ATARMISINIZ ?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
3. Madde dışında diğerleri için diyebileceklerim :) :
  • Multiverse ile başlayan pluginler ile 1 server içinde birden fazla server yapma gibi bi şansın var. Bu olayı bi arkadaş deniyordu hala deniyormu bilmem ama sunucun 1 sunucu olduğundan aşırı zorlanır. Forumda bu konuyu araştırabilirsin yada pluginler ile ilgili destek alabilirsin yeni br konu yada bu konu altında
  • O nu O na bağlamak için Citizens in yanında bir de CommandNPC pl si gerekli. O olduktan sonra CommandNPC pl si hakkında araştırma yap ve bilgilerini edin. Böylece istediğin olucaktır
Yardım Ettiysem Ne Mutlu Bana :)

Ahmet06Ahmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
  • Multiverse ile başlayan pluginler ile 1 server içinde birden fazla server yapma gibi bi şansın var. Bu olayı bi arkadaş deniyordu hala deniyormu bilmem ama sunucun 1 sunucu olduğundan aşırı zorlanır. Forumda bu konuyu araştırabilirsin yada pluginler ile ilgili destek alabilirsin yeni br konu yada bu konu altında
  • O nu O na bağlamak için Citizens in yanında bir de CommandNPC pl si gerekli. O olduktan sonra CommandNPC pl si hakkında araştırma yap ve bilgilerini edin. Böylece istediğin olucaktır
yardım ettin saolasın da bi skype verebilirmisin?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Multiverse konusu öyle bir şey yaparsa çok kötü olur chat envater her şey ayrılır fakat server kafayı yer.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bungeecordsuz cakmalobi yapılır fakat tek sunucuda cakmalobiye gerek olmaz, nasıl olsa aynı sunucu.
Ayrıca sunucu zorlanabilirde zorlanmayabilirde, yani bungeecord sistemi sart değil. Sonucta sunucuyu acar acmaz binlerce kisi sunucuya girmicektir, sistem özelliklerine ve sunucunun genel sisteminin nasıl olduğuna bağlı.
Hub dahi acsan birsürü world kullanman gerekmez, mc'de dünya sınırsızdır ve worldguard'a ihtiyac duymadan gerekli sistemleri region seklinde yapabilirsin(oyuncu gizleme gösterme chat arenalar vb).

--SG menusu komutla acılabiliyorsa citizensede moba komut eklenebiliyorsa yapabilirsin, pluginlerin "sayfalarından özelliklerini" okuyunuz.

Ahmet06Ahmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bungeecordsuz cakmalobi yapılır fakat tek sunucuda cakmalobiye gerek olmaz, nasıl olsa aynı sunucu.
Ayrıca sunucu zorlanabilirde zorlanmayabilirde, yani bungeecord sistemi sart değil. Sonucta sunucuyu acar acmaz binlerce kisi sunucuya girmicektir, sistem özelliklerine ve sunucunun genel sisteminin nasıl olduğuna bağlı.
Hub dahi acsan birsürü world kullanman gerekmez, mc'de dünya sınırsızdır ve worldguard'a ihtiyac duymadan gerekli sistemleri region seklinde yapabilirsin(oyuncu gizleme gösterme chat arenalar vb).

--SG menusu komutla acılabiliyorsa citizensede moba komut eklenebiliyorsa yapabilirsin, pluginlerin "sayfalarından özelliklerini" okuyunuz.
BANA YARDIM EDEBILIRMISIN?

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
BungeeCord suz çakma lobi yapılmaz .hub kurucaksan bungeecod şart

2- Bunu özel pluginler yapıyor yani kendileri kodlanıyor.

3- Forumda Var Diye biliyorum araştırma yap.