afesraca
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
özelden sana atıyım ipÖzel kazma verebilirsiniz veya fazladan para ? Bir seferliğine rütbe atlama hakkı olabilir. Anlamadım sunucu acık mı degil mi prsion ?
özelden sana atıyım ipÖzel kazma verebilirsiniz veya fazladan para ? Bir seferliğine rütbe atlama hakkı olabilir. Anlamadım sunucu acık mı degil mi prsion ?
sayfana girilmio mesaj yazılmıotamam yolla
Özel mesaj atabilirsin kankaatamıom özelden servere gelsene kitpvp ye gir ordan özelden atarım
sayfana girilmio mesaj yazılmıo
Basit türk sunucularından biri daha, bu sefer konusu bile düzensiz. Yapıları geçtim, eklentiler de pek kaliteli sayılmaz aslında. 3/10
10 Üzerinden 4 Denebilir
Sence ?
yorumlarınız için teşekkürler daha iyi olması için ne önerirsiniz?
Bakıp Yorum Yapacağım![]()
teşekkürler![]()
Sorun Şuki Skyblock Sunucunuzda Bug İle Ada Kasılmış![]()
nasıl yani ?
Sanırsam Market Adlı Bugdan Haberiniz Yok Sunucunuza Market İsmiyle Girip Bi Market Bugu Oluşturulabiliyor Ki Sunucunuzun 2. Sinin Adındanda Belli Buglu Ada Ve Birçok Kişyie Dğıtmış Olma İhtimalinden Dolayı Tüm Sunucuyu Resetlemenizi Öneriyorum...
market bnlı zaten ? değilmi yoksa ? bakıyım bi hemen
Banlı Olması Birşeyi Değiştirmez Market Yerine MrKet Adıyla Girse Bansız Olacak Ve Bugu Yapmaya Devam Edecektir Ve Zaten Siz Banlamadan Önce Binlerce Level Kasmış Ve İnsanlara Eşya Dağıtmış Olma İhtimali Var
özelden sana atıyım ip
tamam yolla
Prison Açıldıatamıom özelden servere gelsene kitpvp ye gir ordan özelden atarım
sayfana girilmio mesaj yazılmıo
dene şimdiPrison girmiyor.
hazır mapolduğunu nerden biliyosunHazır map vs vs prison demişssiniz zerre emek yok.
Çünkü bende prison sunucu açıcam gerekli araştırmalar yapıyorumhazır mapolduğunu nerden biliyosun
geliştiricemBuilder kötü konu tasarimi kotu çok geliştirilmesi gerek.. 3/10
Bekle senBasit. Az farklılık düşünün. Nereye kadar gidicek aynı tas aynı hamam.