OsuranJIJEK
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Codder oyuna girse bile görünmezO zaman Player da Allah oluyor?
Codder oyuna girse bile görünmezO zaman Player da Allah oluyor?
Peki insanlığın ilk çağında yaşasaydık ? hiçbir şey olmasaydı ? Bbu sefer amacımız eve ekmek götürmek vs olamazdı ? O zaman ne yapacaktık ??
Oğlum harbiden saçmalamaya basladınız ? O playerin basında da biri var ve onun basında da biri var ve onun da..... Bu böyle uzayıp gider peki ilk player nasıl geldi ?O zaman Player da Allah oluyor?
Hayatım boyunca sorguladım bunuYaşadığını ya da var olduğunu nereden biliyorsun ? Gerçek olduğundan, dokunduğun şeylerin gerçek olduğundan ne kadar eminsin ki bu var oluşu sorguluyorsun ?
Bkz.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Düşünmeden düşünün bence.
Codder oyuna girse bile görünmez
Hayatım boyunca sorguladım bunuBir gün uyandırıp "IT WAS JUST A PRANK BRO" derler diye korkuyorum ;_;.
Bir gün uyandırıp "IT WAS JUST A PRANK BRO" derler diye korkuyorum ;_;.
O Orayı yarattı yani durduğu yeri ama en sonda durarsak beni belki Allah kendini yarattı gibi bişi gelio aklımaOğlum harbiden saçmalamaya basladınız ? O playerin basında da biri var ve onun basında da biri var ve onun da..... Bu böyle uzayıp gider peki ilk player nasıl geldi ?![]()
Dantero bunları düşünmüyorOğlum harbiden saçmalamaya basladınız ? O playerin basında da biri var ve onun basında da biri var ve onun da..... Bu böyle uzayıp gider peki ilk player nasıl geldi ?![]()
Sonra neden Amerika 1980'de uzaya çıktı biz hala çıkamadıkBazı şeyleri bilmemek en iyisidir.
YOKLUKTA OLAN BİR ŞEY NASIL BİRDEN VARLIĞA DÖNÜŞEBİLİR ?O Orayı yarattı yani durduğu yeri ama en sonda durarsak beni belki Allah kendini yarattı gii bişi gelio aklıma
Allah kendini yarattılara falan hiç giirme asla çıkamazsınO Orayı yarattı yani durduğu yeri ama en sonda durarsak beni belki Allah kendini yarattı gibi bişi gelio aklıma
YOKLUKTA OLAN BİR ŞEY NASIL BİRDEN VARLIĞA DÖNÜŞEBİLİR ?
Kendi kendine oluşmuş gibi bir saçmalık olamaz fakat, insan beyninin bunu sorgulamaya yeterli olmayacağını düşünüyorum ?