1 yıllık 80 lira(aslına bakarsan diğerlerine oranla fazla pahalı değil) eğer zenginsen neden almayasın :/Kaspersky her daim iyidir. 1 yada 3 yıllık lisans al kafan rahat olsun.
Ayrietten 100 gb depolama alanı hediye de ediyor.
1 yıllık 80 lira(aslına bakarsan diğerlerine oranla fazla pahalı değil) eğer zenginsen neden almayasın :/Kaspersky her daim iyidir. 1 yada 3 yıllık lisans al kafan rahat olsun.
Ücretsiz antivirüs istiyorsan Comodo tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum ve firewall'u çok güçlü. IP adresinden DDoS veya DoS vs. korkuyorsan o açıdan gayet iyi koruma sağlıyor.AVG nasıl?
Antivirüsle DDOS'dan korunacağını sanıyorsun he. Kafan güzelmiş güle güle kullan. Madem hiçbir bilgin yok neden hala biliyormuşcasına kullanıcılara bilgi vermeye çalışıyorsun ? Söylediklerinde hiçbir şey mantıklı değil, tamamı sallama bilgilerden ibaret.Ücretsiz antivirüs istiyorsan Comodo tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum ve firewall'u çok güçlü. IP adresinden DDoS veya DoS vs. korkuyorsan o açıdan gayet iyi koruma sağlıyor.
Antivirüs değil, antivirüsün firewall'undan bahsediyorum.Antivirüsle DDOS'dan korunacağını sanıyorsun he. Kafan güzelmiş güle güle kullan. Madem hiçbir bilgin yok neden hala biliyormuşcasına kullanıcılara bilgi vermeye çalışıyorsun ? Söylediklerinde hiçbir şey mantıklı değil, tamamı sallama bilgilerden ibaret.
Sisteme sızılmasını engelleyecek bir şey firewall. Ancak Comodo'nun firewall'u farklı, birçok gelişmiş özelliğe sahip.@TheRedstoneEngineer Firewall'ın görevini araştır ve daha sonra yorum yap.
saol şimdi IP adresim değişti yaniArkadaş sormuş ''IP adresim bulunursa yada başkasının ki ni bulursam ne olur , ne yapabilirim ?'' diye pek cevap göremedim ama neyse ben cevaplıyayım.IP adresinden örneğin arkadaşın da dediği gibi ddos atılabilir diğer şey ise IP adresinden senin oturduğun yeri bulabilirler.Birde zaten her modemi resetlediğinde IP adresin değiştiği için ki DDoS'ta o kadar basit bir şekilde atılan bir saldırı olmadığı için ve de ünlü bilgisayar korsanları bankaların sitesini yada Microsoft'un sitesini çökertip para kazanmaya çalışırken niye senin peşine düşsün kiYani güvendesin merak etme
![]()
Ama mesela modemi resetledin, IP adersin değişti, resetlemeden önceki IP adresinden yine kimliğini bulabilirler.saol şimdi IP adresim değişti yani
baktım değişmişAma mesela modemi resetledin, IP adersin değişti, resetlemeden önceki IP adresinden yine kimliğini bulabilirler.
Evet değişecektir. Ama eski IP adresini yok etmiş olmuyorsun. Yani mesela sen benim sunucuma bağlandın. Ben senin IP'ni gördüm. Ama ben seni ararken sen modemi resetledin, IP adresin değişmiş. Ben eski IP adresinin de sana ait olduğunu bulabilirim.baktım değişmiş
Evet, o zaman adamlar suç işlesin, modeme reset atsın bulamasınlar. Yok öyle bir dünya.@TheRedstoneEngineer Bulabileceğine emin misin ?
Evet, o zaman adamlar suç işlesin, modeme reset atsın bulamasınlar. Yok öyle bir dünya.
Bilişim suçlarında çalıştığını bilmiyorduk(!)Ben eski IP adresinin de sana ait olduğunu bulabilirim.
Diyelim diyorum arkadaşım. Bulunabilir demek istiyorum, özellikle mi anlamıyorsun.Bilişim suçlarında çalıştığını bilmiyorduk(!)