Türkiyedeki serverler neden gelişmiyor

janjel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
basit kimse yazılım yapmayı bilmiyor (bilenler alınmasın) ve öğrenmeyi de istemiyor (sonuçta skript var 2 kod yazarım java ile kim uğraşacak diyorlar) öğrenenlerde minecraft ile uğraşmıyor zira sen gidip 2-3 yılını java öğrnemke ile geçirip minecraft sunucusumu açmayı mı düşünüyorsun ? (ha açsanda fena olmaz :) )

ama şunu farkettim 2 - 3 yıl öncesine kadar düzgün sunucu yoktu ama şimdi gayet iyi suncular mevcut yavaşda olsa gelişiyor

Son düzenleme:

NeverToDie

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Hep yabancı serverler buluyor. Başkası ondan çekiyor başkası ondan çekenden çekiyor. Daha sonra bunlar yapılana dek hackler çıkıyor onları banla gene farklı bi isimle çıksınlar gene banla yine farklı isim bu sefer ip ban oda işe yaramıyor böylece server doluyor boşuna doluyo lag oluyor derken daha fazla dayanamıyorlar serveri kapatıyoruz yeni sw açıyoruz. Onada dadanıyolar oda kapanıyo başka açılıyor. Oda gidince artık sw kurmuyolar ve iflas etmiş oluyor :)

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İçimi dökücem ve sebebini söylüyorum burada
boş boş konular açacağınıza araştırmalar yapıp kendinizi geliştirerek ülkemize
katkıda bulunabilirsiniz minecraft platformunda yani burda tırkıye sörvörleri noden gelismiir die konu açıp
mesaj kasmak yerine bişeyler yapsan şimdi belkide 1 adım ileri gitmiştik hep aynı konular hep aynı cevaplar forumda allah bilir
böyle 1000 i aşkın konu vardır.​
Alla alla, herkesda para var sanki sen yap herkesden öncede onlarda yapsın?

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bana göre herkes para kazanmak amacıyla açıyor bazıları da bunu başarınca 10 yaşındaki çocukların ilgisini çekiyor.Aralarinda 40 50 tl toplayıp para kazaniriz diye düşünüyorlar. Ayrica, yazılım konusunda (Javada) bilgi sahibi olmadığı için hicbirsey yapılamıyor.

OsuranJIJEK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçimi dökücem ve sebebini söylüyorum burada
boş boş konular açacağınıza araştırmalar yapıp kendinizi geliştirerek ülkemize
katkıda bulunabilirsiniz minecraft platformunda yani burda tırkıye sörvörleri noden gelismiir die konu açıp
mesaj kasmak yerine bişeyler yapsan şimdi belkide 1 adım ileri gitmiştik hep aynı konular hep aynı cevaplar forumda allah bilir
böyle 1000 i aşkın konu vardır.​
sırf bunun için üşendiğim minigameye başlıcam
ama sponsor sen olursun :D

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Ya Aklımda Çok Güzel Fikirler Var Gerekenler
1) Her İşte Kendini Geliştirmiş Ve Bilgi Paylaşmayı Seven Skripter, WebMaster, Pluginer
2) İleriye Yatırım Yapabilecek Sponsor
Bide Bence İnsanlar Akıllanmaya Filan Başlamadı...
Senin yapacağın bir şey yoksa adamlar neden senin için çalışsın ? Adamlar sunucuyu hazırlıyor sende fikir verdim diye kurucu dolaşıyorsun çok saçma.
Sorunun cevabına gelirsek:
Her önüne gelen sunucu açıyor. Genellikle bu faction oluyor. Lapis ekliyorlar kolay para kasılsın exp kasılsın diye sonra aptallar gelip hile açıp lapis kazıp kendi egolarını tatmin ediyorlar. Bu yüzden de faction dışında hiçbir sunucu gelişmiyor.

janjel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Senin yapacağın bir şey yoksa adamlar neden senin için çalışsın ? Adamlar sunucuyu hazırlıyor sende fikir verdim diye kurucu dolaşıyorsun çok saçma.
Sorunun cevabına gelirsek:
Her önüne gelen sunucu açıyor. Genellikle bu faction oluyor. Lapis ekliyorlar kolay para kasılsın exp kasılsın diye sonra aptallar gelip hile açıp lapis kazıp kendi egolarını tatmin ediyorlar. Bu yüzden de faction dışında hiçbir sunucu gelişmiyor.
adam haklı dağılın d.