muhammed1841
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Öhöm öhöm *Nitrado* Öhöm öhm *Lapis*
Alla alla, herkesda para var sanki sen yap herkesden öncede onlarda yapsın?İçimi dökücem ve sebebini söylüyorum burada
boş boş konular açacağınıza araştırmalar yapıp kendinizi geliştirerek ülkemize
katkıda bulunabilirsiniz minecraft platformunda yani burda tırkıye sörvörleri noden gelismiir die konu açıp
mesaj kasmak yerine bişeyler yapsan şimdi belkide 1 adım ileri gitmiştik hep aynı konular hep aynı cevaplar forumda allah bilir
böyle 1000 i aşkın konu vardır.
Bu işleri küçük bir bütçeyle yapma imkanı da var ayrıca farklı server konusuna gelicek olursak hiç dert etme prison sunucu açıyorum yaza doğru.Alla alla, herkesda para var sanki sen yap herkesden öncede onlarda yapsın?
gelicem, gayet iyi gibi.Bu işleri küçük bir bütçeyle yapma imkanı da var ayrıca farklı server konusuna gelicek olursak hiç dert etme prison sunucu açıyorum yaza doğru.
Gel ben sana sponsor oliyimBence ParasızlıkBana Biris Sponsor Olsa Mesela Çok İyi İşler Başarabileceğime İnanıyorum
Bana olsanaGel ben sana sponsor oliyimneler başaraacksın merak ediyorum para sıkıntı deil
.
sırf bunun için üşendiğim minigameye başlıcamİçimi dökücem ve sebebini söylüyorum burada
boş boş konular açacağınıza araştırmalar yapıp kendinizi geliştirerek ülkemize
katkıda bulunabilirsiniz minecraft platformunda yani burda tırkıye sörvörleri noden gelismiir die konu açıp
mesaj kasmak yerine bişeyler yapsan şimdi belkide 1 adım ileri gitmiştik hep aynı konular hep aynı cevaplar forumda allah bilir
böyle 1000 i aşkın konu vardır.
Senin yapacağın bir şey yoksa adamlar neden senin için çalışsın ? Adamlar sunucuyu hazırlıyor sende fikir verdim diye kurucu dolaşıyorsun çok saçma.Ya Aklımda Çok Güzel Fikirler Var Gerekenler
1) Her İşte Kendini Geliştirmiş Ve Bilgi Paylaşmayı Seven Skripter, WebMaster, Pluginer
2) İleriye Yatırım Yapabilecek Sponsor
Bide Bence İnsanlar Akıllanmaya Filan Başlamadı...
adam haklı dağılın d.Senin yapacağın bir şey yoksa adamlar neden senin için çalışsın ? Adamlar sunucuyu hazırlıyor sende fikir verdim diye kurucu dolaşıyorsun çok saçma.
Sorunun cevabına gelirsek:
Her önüne gelen sunucu açıyor. Genellikle bu faction oluyor. Lapis ekliyorlar kolay para kasılsın exp kasılsın diye sonra aptallar gelip hile açıp lapis kazıp kendi egolarını tatmin ediyorlar. Bu yüzden de faction dışında hiçbir sunucu gelişmiyor.