Daha önce forumda paylaştığım eklenti

UmmetEmin

İnsanlar unutulduklarında ölürler.
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum milleti,
daha önce (19 Aralık 2015 tarihinde) paylaşmış olduğum LegendCraft v3 Site scripti vardı. O zamanlar herkes telif hakkı çerçevesinde kullanabilmesi için paylaşmıştım. Ama son bir kaç hafta içinde olan olaylardan sonra 18.02.2016 00:00 itibariyle kullanan tüm sitelerin artık kullanma izinleri yoktur ve kimsenin el altından dahi olsa paylaşma, satma gibi hakları yoktur. Önceki kullananlarda yavaş yavaş farklı scriptlere geçmeleri gerekmektedir ve ya skype adresim üzerinden bana ulaşmaları halinde belirli çerçevelerde anlaşma sağlamamız gerekmektedir. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla Ümmet Emin KARAGÖZ, CWScript serisi yapımcısı...

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tasarım vb her şey ona ait istediği kararı verebilir. Yakamoznetwork ortalığı karıştırdı iyice hırsızlık olaylarıyla gündemde forumda.

UmmetEmin

İnsanlar unutulduklarında ölürler.
En iyi cevaplar
0
Tasarım vb her şey ona ait istediği kararı verebilir. Yakamoznetwork ortalığı karıştırdı iyice hırsızlık olaylarıyla gündemde forumda.
Dediğim gibi son bir kaç hafta içinde olan olaylar yüzünden. İnsanların iyi niyeti suistimal ediliyor. Yapacağım bir şey yok. En iyisi kullanımdan kaldırmak.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Onun bunun lafına bakarak bana hırsız demeye kalktıgın için senide çocuk takımına dahil ederek umursamıyorum,Konunun daha fazla uzatılmamasını umuyorum.Zira biz ümmet ile gerekenleri zaten görüştük hallettik konuyu kapattık burada halen daha ne diye uzatma peşindesin ?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun bunun lafına bakarak bana hırsız demeye kalktıgın için senide çocuk takımına dahil ederek umursamıyorum,Konunun daha fazla uzatılmamasını umuyorum.Zira biz ümmet ile gerekenleri zaten görüştük hallettik konuyu kapattık burada halen daha ne diye uzatma peşindesin ?
Adınız çıkmış birkere ben ayrıca size karşı suçlama gibi bir şey yapmadım forumda gündemde olduğunuzu belirttim.

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Daha fazla uzatmaya gerek yok bu linkteki konudan yola çıkarak böyle bir yazı ekledim tasarımda sizin konuya bağlanmış durumda olduğundan dolayı yazdım okuduğunuzu anlamakta sıkıntı çekiyorsunuz sanırım.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bak bakim ? Arşivdeki konuyumu örnek atıyorsun çözülmüş bir problemi ?